Reklama

Reklama

Život a vztahy nejsou tak jednoduché, jak se zdá podle oblíbených knižních rádců, které mají odpověď a dobrou radu úplně na každou situaci. Přesvědčí se o tom sedm mladých lidí, kteří mají společné nejen to, že bydlí v Baltimore, ale hlavně že hledají lásku a potýkají se přitom s řadou nečekaných potíží. Beth už sedm let chodí s Neilem, marně mu však naznačuje, že by se mohli vzít. Její kolegyně Gigi chodí na rande s muži, kteří o ni zjevně nemají zájem, což si ovšem odmítá připustit. Problémy má i Janine, která je sice provdaná za sympatického Bena, jenže on se právě seznámil s pohlednou zpěvačkou Annou. I když jí dá jasně najevo, že je ženatý, Anna se do něj zamiluje. A aby to nebylo tak jednoduché, do Anny je pro změnu stále zamilován její bývalý přítel Conor, jeden z mužů, s nimiž randila Gigi, a jeden z těch, na jejichž zavolání stále čeká. Marně čeká na lásku také Annina kamarádka Mary, která se snaží najít vztah pomocí internetu. Gigi se seznámí s cynickým barmanem Alexem, který jí otevřeně objasňuje, jak to chodí v mužském světě, časem se však sám chytí do pasti a do Gigi se zamiluje. Jenže vrhnout se do vztahu pro něj není jednoduché, stejně jako není pro Janine snadné přijmout pravdu o manželově nevěře a lžích, na které postupně přichází. Zdá se, že muži a ženy si nikdy nemohou porozumět, přesto se však do sebe mohou zamilovat. A tak stále hledají způsob, jak vytvořit fungující vztah. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (701)

sharky 

všechny recenze uživatele

82% Nemůžu si pomoct, já se smál od začátku do konce, hlavně linie s Ginnifer Goodwin a její postava jsou dokonalé. Ona je hlavní hvězdou filmu, Scarlett Johansson je bohuzel stále stejně mizerná herečka bez talentu jako v předchozích filmech. Prislo mi ze ve scenari je docela hodne veci ze zivota. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Až tak moc tě nežere. Žrala jsem celých 124 minut, smála jsem se, dojímala, byla škodolibá, zkrátka mě to vzalo. Málokdy se podaří film, kdy naleznu sympatie úplně ke všem postavám, tady to bylo snadné. Nejvíce mě ale samozřejmě dostala průzkumnice vztahů Gigi, která to nikdy nevzdala a ke svému štěstí přišla a na druhém místě pak vévodí prosvouprácivšeudělám Connor v podání sympaťáka Kevina Connollyho. Tento snímek má vše, co má mít a pokud něco nadbývá či chybí, není to poznat. Divím se celkem nízkému hodnocení, pánové asi Scarlett Johansson zas tak úplně nežerou, nebo se lekli, že je film odhalil z té druhé stránky. Pro mě 5* a šestá je za úchvatný soundtrack. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

hviezdne obsadenie, ktoré je najväčším lákadlom tejto romantickej komédie, je asi aj jej najväčším kladom - pretože sú to okrem pekných tvárí aj celkom zdatní herci s charizmou, takže pozerať sa na nich nie je prúser . . . ale nakoľko vody romantických komédií sú plné iných žralokov a veľkých rýb, toto dielko veľkú dieru neurobí, je totiž tak priemerné, ako len americká romantická komédia môže byť a ani desať hviezd v caste jej plytkosť a obyčajnosť nezamaskuje, keby tých pár postrehov o naivite žien a ignoranstve chlapov bolo viac, celé to malo väčší nadhľad či ostrejší tón a autor sa viac sústredil na réžiu a nápaditosť než na obsadzovanie zvučných mien, možno by to obstálo aspoň ako solídny priemer v tomto dravom a veľmi pestrom žánri, takto ale je to (prekvapivo nadhodnocovaný) podpriemer; (a na záver malé rozčarovanie - zo všetkých prítomných dám bola paradoxne scarlett najmenej "hot", vivat jennifer connelly!!!) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Mezi několika páry jsem se neztrácel, to ani náhodou. Spíše mě ve druhé půlce dost iritovala zbytečně natahovaná délka celého tohoto mega-propleteného romantického filmu. Hlavní, neskutečně debilní postava v podání roztomile pitomé Ginnifer Goodwin mi lezla na nervy už po dvaceti minutách. Nedávno jsem v jakémsi komentáři zmiňoval jednu z nejhůře stravitelných postav filmového průmyslu, ovšem tohle se jí téměř vyrovnalo! Já samozřejmě rozumím tomu, že to je schválně, v tomto případě mi to ale neskutečně vadilo, a hereččin debilní cvrlikavý hlásek jsem opravdu nemohl vystát :-). Kolik měla její postava IQ? 70? Jinak ale oceňuji ostatní parádní herecký ansámbl, nejlepší byla asi Jennifer Connelly... Ben Affleck by se měl spíše věnovat svému režijnímu umění, které prokázal v thrilleru roku 2007. V podstatě milý film, ale MOC DLOUHÉ! A příště to udělejte více i pro chlapy... Dík. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Ale tohle mě tedy potěšilo moc. Film s tváří naprosto nenáročný zábavy, uvnitř velmi pravdivá lidská komedie o vztazích tak, jak se to pořád opakuje. Naděje umírá poslední a někde ten náš/naše opravdu žije a taky nás hledá. Jen to chce si v překlenovacím období moc nenatlouct kokos a neztrácet víru. Hézounký ... ale soudě dle zdejšího hodnocení (64%) mně stačí málo :). ()

Galerie (49)

Zajímavosti (11)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 40 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Stejnojmenná kniha, z níž film vychází, není klasická beletrie, nýbrž jedna z mnoha příruček na téma "jak zlepšit svůj život". (duklak2)

Reklama

Reklama