Reklama

Reklama

Život a vztahy nejsou tak jednoduché, jak se zdá podle oblíbených knižních rádců, které mají odpověď a dobrou radu úplně na každou situaci. Přesvědčí se o tom sedm mladých lidí, kteří mají společné nejen to, že bydlí v Baltimore, ale hlavně že hledají lásku a potýkají se přitom s řadou nečekaných potíží. Beth už sedm let chodí s Neilem, marně mu však naznačuje, že by se mohli vzít. Její kolegyně Gigi chodí na rande s muži, kteří o ni zjevně nemají zájem, což si ovšem odmítá připustit. Problémy má i Janine, která je sice provdaná za sympatického Bena, jenže on se právě seznámil s pohlednou zpěvačkou Annou. I když jí dá jasně najevo, že je ženatý, Anna se do něj zamiluje. A aby to nebylo tak jednoduché, do Anny je pro změnu stále zamilován její bývalý přítel Conor, jeden z mužů, s nimiž randila Gigi, a jeden z těch, na jejichž zavolání stále čeká. Marně čeká na lásku také Annina kamarádka Mary, která se snaží najít vztah pomocí internetu. Gigi se seznámí s cynickým barmanem Alexem, který jí otevřeně objasňuje, jak to chodí v mužském světě, časem se však sám chytí do pasti a do Gigi se zamiluje. Jenže vrhnout se do vztahu pro něj není jednoduché, stejně jako není pro Janine snadné přijmout pravdu o manželově nevěře a lžích, na které postupně přichází. Zdá se, že muži a ženy si nikdy nemohou porozumět, přesto se však do sebe mohou zamilovat. A tak stále hledají způsob, jak vytvořit fungující vztah. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (701)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tohle musela napsat ženská - tolik párů a tolik o vztazích (prakticky jen o vztazích). Uvidíte dost hvězd pohromadě, nikdo nevyčnívá, všichni mají zhruba stený prostor. Ale jinak je to odnikud nikam a že bych se nějak moc bavil, se říct taky nedá. Pozitivní vzpomínka pro mě patrně zlstane Drew - před tímto filmem jsem ji nijak zvlášť nemusel, ale ukázala, že umí. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Až tak moc tě nežere. Žrala jsem celých 124 minut, smála jsem se, dojímala, byla škodolibá, zkrátka mě to vzalo. Málokdy se podaří film, kdy naleznu sympatie úplně ke všem postavám, tady to bylo snadné. Nejvíce mě ale samozřejmě dostala průzkumnice vztahů Gigi, která to nikdy nevzdala a ke svému štěstí přišla a na druhém místě pak vévodí prosvouprácivšeudělám Connor v podání sympaťáka Kevina Connollyho. Tento snímek má vše, co má mít a pokud něco nadbývá či chybí, není to poznat. Divím se celkem nízkému hodnocení, pánové asi Scarlett Johansson zas tak úplně nežerou, nebo se lekli, že je film odhalil z té druhé stránky. Pro mě 5* a šestá je za úchvatný soundtrack. ()

Reklama

Bachy odpad!

všechny recenze uživatele

Znáte takové ty tupé filmy, které pouští ve Student Agency? Nenáročné, snobské, natuplé. Víte, jak je Vám z nich na zvracení. Představíme 4, 6, 8, 64 postav. Ani jedna není zajímavá, všichni melou nesmysly, autobus se směje. A s každým dalším hercem je to horší a horší. Jo, tak to je tenhle film. Občas je třeba někomu napálit pěstí a říct:"odpad!". Tak jste tu správně, dobrý den. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Tak trochu typický romantický zástupca. Hviezd tu hraje toľko, že by to vydalo na niekoľko filmov, len škoda, že tým kvalitu filmu dvihnúť nevieme. Sledujeme niekoľko dejových liniek a párov, navzájom trochu prepletených a mňa najviac zaujala dvojica, presnejšie trojica Cooper, Connelly a S. Johansson. Asi preto, že bolo čo hrať. Nebyť J. Connelly, tak by to bolo o dosť slabšie a je jediná kto drží film ako tak v úrovni priemeru. A inak ma prekvapil už len Luis Guzmán alias "Pačanga", ktorý zoberie už kadejaký štek. No aspoň na nájom mu hádam vyšlo...60%. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Svěží vztahová komedie, plná starých známých tváří. Charisma, sranda, doják, nevidím jediný mínus. Jako jediný podobně laděný a srovnatelně dobrý film vidím samotnou LOVE ACTUALLY. I když ta je jak jinak než naprostým vrcholem, tohle je moje číslo dvě. Tak mě zaráží to nízké hodnocení, ale co, hlavně že to sedlo mně. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (11)

  • Když Gigi (Ginnifer Goodwin) cvičí jógu a stále čeká na hovor od Conora (Kevin Connolly) s telefonem na podložce, cvičitelka říká, aby se cvičící postavili do pozice psa. Ženy v záběru (včetně Gigi) jsou však v pozici kobry. (paphaja)
  • Stejnojmenná kniha, z níž film vychází, není klasická beletrie, nýbrž jedna z mnoha příruček na téma "jak zlepšit svůj život". (duklak2)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 94 miliony dolarů, součet těch celosvětových 178,9 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama