Reklama

Reklama

Život a vztahy nejsou tak jednoduché, jak se zdá podle oblíbených knižních rádců, které mají odpověď a dobrou radu úplně na každou situaci. Přesvědčí se o tom sedm mladých lidí, kteří mají společné nejen to, že bydlí v Baltimore, ale hlavně že hledají lásku a potýkají se přitom s řadou nečekaných potíží. Beth už sedm let chodí s Neilem, marně mu však naznačuje, že by se mohli vzít. Její kolegyně Gigi chodí na rande s muži, kteří o ni zjevně nemají zájem, což si ovšem odmítá připustit. Problémy má i Janine, která je sice provdaná za sympatického Bena, jenže on se právě seznámil s pohlednou zpěvačkou Annou. I když jí dá jasně najevo, že je ženatý, Anna se do něj zamiluje. A aby to nebylo tak jednoduché, do Anny je pro změnu stále zamilován její bývalý přítel Conor, jeden z mužů, s nimiž randila Gigi, a jeden z těch, na jejichž zavolání stále čeká. Marně čeká na lásku také Annina kamarádka Mary, která se snaží najít vztah pomocí internetu. Gigi se seznámí s cynickým barmanem Alexem, který jí otevřeně objasňuje, jak to chodí v mužském světě, časem se však sám chytí do pasti a do Gigi se zamiluje. Jenže vrhnout se do vztahu pro něj není jednoduché, stejně jako není pro Janine snadné přijmout pravdu o manželově nevěře a lžích, na které postupně přichází. Zdá se, že muži a ženy si nikdy nemohou porozumět, přesto se však do sebe mohou zamilovat. A tak stále hledají způsob, jak vytvořit fungující vztah. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (701)

Je.n.n.y 

všechny recenze uživatele

Měla jsem chlápka, kterej měl v práci hlasovou schránku, tak jsem mu volala domů. No a on mi potom poslal e-mail na BlackBerry, tak jsem mu poslala textovku na mobil a on mi odpověděl na mou domácí mailovou adresu, a pak se to vymklo z ruky. A mně se stýská po čase, kdys měla jedno telefonní číslo a jeden jedinej záznamník a ten záznamník měl jednu mini kazetu a na té mini kazetě buď byl vzkaz od nějakýho chlápka nebo nebyl. Teď musíš lítat a kontrolovat nejrůznější portály, abys byla odmítnuta 7 různýma technologiema...Vyčerpává mě to. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

hviezdne obsadenie, ktoré je najväčším lákadlom tejto romantickej komédie, je asi aj jej najväčším kladom - pretože sú to okrem pekných tvárí aj celkom zdatní herci s charizmou, takže pozerať sa na nich nie je prúser . . . ale nakoľko vody romantických komédií sú plné iných žralokov a veľkých rýb, toto dielko veľkú dieru neurobí, je totiž tak priemerné, ako len americká romantická komédia môže byť a ani desať hviezd v caste jej plytkosť a obyčajnosť nezamaskuje, keby tých pár postrehov o naivite žien a ignoranstve chlapov bolo viac, celé to malo väčší nadhľad či ostrejší tón a autor sa viac sústredil na réžiu a nápaditosť než na obsadzovanie zvučných mien, možno by to obstálo aspoň ako solídny priemer v tomto dravom a veľmi pestrom žánri, takto ale je to (prekvapivo nadhodnocovaný) podpriemer; (a na záver malé rozčarovanie - zo všetkých prítomných dám bola paradoxne scarlett najmenej "hot", vivat jennifer connelly!!!) ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Hodně rozpačitý rozjezd vystřídá hodně solidní mix „uvěřitelných“ vztahových trablů a dojemný dojezd. Prostě z látky režisér Ken Kwapis (Kněz je poděs) překvapivě vykřesal solidní film, i když je škoda, že se nepřiklonil k jednomu. Skáče totiž mezi romantickou komedií a vážným dramatem. Navíc dostal pod taktovku skutečnou hereckou smetánku a předkládá dvouhodinové konverzační cosi o vztazích. A vůbec ne špatně. Jak říkám, úvod je těžkopádný, lemovaný vztahovým tápáním roztěkané Gigi, která všem cpe své telefonní číslo a pak zklamaně zírá na telefon, který.. jasně, chápete dobře. Film prostě chce rozluštit, co znamená tohle a co zas tamto, jak rozklíčovat chování mužů, žen, svobodných, zadaných atp. A svým osobitým způsobem říká něco, co mi (a doufám, že i řadě jiným divákům) nebylo úplně cizí a neznámé. I když nejsou tvůrci víc odvážní ve svých názorech a režisér se do toho nikdy POŘÁDNĚ neponoří, svůj účel film plní. Musím uznat, že větší polovinu snímku jsem se solidně bavil a dojímal. A to holt ke štěstí mnohdy stačí. Zmiňované obsazení je lahůdkové (velmi příjemní Ben Affleck, Scarlet Johansson, Jennifer Aniston, Bradley Cooper + milí, ale zbyteční Kris Kristofferson nebo Drew Barrymore + jednoznačně nejlepší Justin Long a Jennifer Connelly, která má navíc asi jediná někam se vyvíjející postavu). Sečteno, podtrženo. Tvůrci úplně neprodali to, co bych si představoval, ale pod tou vší povrchností se dají leckteré pravdy vyčenichat!! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Chcelo by sa povedať, že Až tak moc som ten film nežral, ale klamal by som. Nie je to síce typický americký nezávislák, ale skôr typický americký komerčák, alebo možno niečo medzi tým. Príjemná oddychovka na večer vo dvoch s niektorými pravdivými postrehmi o vzťahoch. Poteší hviezdne obsadenie, ktoré sa zdá byť nekonečné a nechápem, ako sa poducentom podarilo toľko stars zlákať do jedného filmu. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Cliff Eidelman: 1. I'd Like To - Corinne Bailey Rae ,2. I'm Amazed - My Morning Jacket ,3. Don't You Want Me - Human League ,4. Supernatural Superserious - R.E.M. ,5. Madly - Tristan Prettyman ,6. This Must Be The Place - Talking Heads ,7. By Your Side - Black Crows ,8. I Must Be High - Wilco ,9. You Make It Real - James Morrison ,10. If I Never See Your Face Again - Maroon 5 ,11. Can't Hardly Wait - The Replacements ,12. Fruit Machine - Ting Tings ,13. Smile - Lilly Allen ,14. Somewhere Only We Know - Keane ,15. Love, Save The Empty - Erin McCarley ,16. Friday I'm In Love - Cure ,17. Last Goodbye - Scarlett Johansson , ()

Galerie (49)

Zajímavosti (11)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 40 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Film byl volně natočen podle knihy Grega Behrendta a Liz Tuccillo, v níž odpovídají na čtenářské otázky ohledně vztahů. Ti samí autoři se také podíleli na scénářích pro seriál Sex ve městě (od r. 1998). V epizodě Trochu hádek, trochu řečí (2003) je dokonce myšlence „He's just not that into you“ věnován příběh Mirandy, která zjišťuje, jak poznat, když ji chlap „až tak moc nežere“. (Bbbulanek)
  • Když Gigi (Ginnifer Goodwin) cvičí jógu a stále čeká na hovor od Conora (Kevin Connolly) s telefonem na podložce, cvičitelka říká, aby se cvičící postavili do pozice psa. Ženy v záběru (včetně Gigi) jsou však v pozici kobry. (paphaja)

Reklama

Reklama