Reklama

Reklama

Part of the Weekend Never Dies

všechny plakáty
Dokumentární / Hudební
Velká Británie / Belgie, 2008, 60 min

Kamera:

Saam Farahmand

Hrají:

Soulwax

Obsahy(1)

Dvojice bratrů 2 many Djs, David a Stephen Dewaele, dohromady s Stefaanem Van Leuvenem a Steve Slingeneyerem jako nikdy nespící kapela Soulwax, která strká nos snad úplně do všeho co se na poli nejen elektronické hudby hýbe a jedna kamera která zaznamenala 120 koncertů Soulwax po celém světě. Režisér Saam Farahmand zachycuje všechno napětí, chaos i humor. Ve filmu vidíme i interview s dalšími známými jmény jako jsou Justice, Busy P, Erol Alkan, Tiga, Klaxons, Peaches atd. DVD taktéž obsahuje CD s živým koncertem. (Audak)

(více)

Recenze (5)

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Vlastně to není nic jiného, než pár historek z natáčení, ale když člověk vidí všechny ty spokojené lidi na drogách, nemůže si pomoct. Důležité je, že se každej vrtí jinak, bubeník má spoustu koček (montáž jak víno), za prachy labelu se líta za kamarády (NyExcuse) a mladej ostrovan tam analyzuje svůj výstup s penisem a čtrnáctiletou holkou. Takže proč ne. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

I've never taken drugs in my whole life. Ever. Who gives a fuck? Film pro zfetované fajnšmejkry. Jednadvacáté století je stoletím elektra a je třeba si to uvědomit. Jede na drogách stejně jako ty předešlé, jen to dává víc najevo a má je kvalitnější. O něco méně úchylné než Justice - A Cross the Universe. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Myslim, že dokonalej dokument. Řekl mi vše, co jsem potřeboval vědět. Soulwax jsem nikdy nesly, ale teď si to hned seženu a budu to poslouch furt. Nářezáckej, víc než nářezáckej střih, kterej mě místama přivádí v úžas taky tím, že v různejch krátkejch záběrech je na sebe navazující audio, takže se tak vlastně mixuje video i zvuk. Spokojenost sama. ()

FriendWithin 

všechny recenze uživatele

Na tomhle dokument obdivuju hlavně dokonalý střih (bacha, docela to bliká) a pro Soulwax typický humor. Jejich projekt Radio Soulwax se opravdu povedl a trošku mě mrzí, že to asi nikdy neuvidím živě... Příjemné jsou taky bonusy: záznam koncertu sestříhaný ze záběrů pořízených jednou kamerou po celém světě nebo vynechané záběry. Hned bych se do roku 2008 vrátil a prožil tuto elektro horečku znovu! ()

Reklama

Reklama