Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anne se s otcem neviděla už dlouhá léta. Odešel do Ameriky, kde s úspěchem provozuje francouzskou restauraci. Každý rok jí otec pošle fotografii, ale nikdy se na ni a na její matku nepřijel podívat. Anne netuší, že otec žije v Paříži, nemá stálou práci a že je dokonce bezdomovec. Jednou týdně vaří ve vývařovně pro chudé jako šéfkuchař. Nikdy své řemeslo nezapomněl a mezi clochardy, jak se ve Francii bezdomovcům říká, má mnoho přátel. Právě ti ho přinutí, aby se "hodil do gala" a svou dceru navštívil. Anne pracuje v managementu pařížského luxusního hotelu. Jenže Edmond přichází právě ve chvíli, kdy v hotelu očekávají inspektora, na kterém záleží, do jaké kategorie bude hotel zařazen. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

ab.dul 

všechny recenze uživatele

Oddech od náročných dramat a thrillerů. Celkem povedená komedie o otci bezdomovci a úspěšné dceři, která pracuje v luxusním hotelu. Střetávají se právě v onom hotelu a celý příběh i se všemi komplikacemi začíná. Nijak zvláštní, ale uspokojující děj, který má samozřejmě šťastný konec (Padouši dostanou co proto, a ti hodní mají vše, po čem toužili). ()

ferika 

všechny recenze uživatele

Pre mna 4 1/2 hviezdicky. Dej je prijemnou rozpravkou, ktora pobavi, aj ked budete vopred vediet, ze Popoluska sa dostane svojho princa a Bosorka skonci v peci. Zaklad su extremne sympaticki herci ktorym drzite palce od zaciatku do konca. ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

I když televizní, tak velmi milý film, který histě pobaví. Hlavní postavy jsou velmi pohodové, a těm záporákům budete rozhodně přát kopanec do jistých míst. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama