Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Peklo přichází z nebes... Manželé Anna a Jack a jejich dcera Emily se snaží vyrovnat s nešťastnou smrtí synka Rickyho. Chtějí se odstěhovat z Colorada a začít nový život. Útěk před minulostí ale není tak snadný. Návrat do reality je rychlý a krutý. Na Colorado přichází jedna z nejstrašnějších katastrof. Z oblohy se valí déšť meteoritů, na město dopadají hořící kameny. Mezi vyděšenými lidmi se bleskurychle šíří panika. Anna a Jack svádějí nerovný souboj s přírodou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Vitason 

všechny recenze uživatele

Docela bych byl nerad, kdyby se z komentování jako první těhle videobéček stalo moje privilegium (podobně třeba Ohnivý had), protože to ukazuje, že jako jeden z mála jsem stále ochoten utrácet čas pomocí těchto volovin. Takže ti, kteří se mnou na čsfd již měli tu čest utekli a zbytku to doporučuji... Ďáblův déšť je klasické katastrofální béčko, které využívá všechny žánrová klišé (např. trauma hlavního hrdiny způsobené úmrtím jeho potomka), takže se tu na pozadí deště meteoritů odehrává i sociální drama. Při čemž je kvalita dialogů velice kolísavá. Některé se tváří chytře a některé jsou vysloveně dementní. Ještě abych se vrátil k tomu dešti meteoritů. Během filmu uvidíme několikrát opakovaný záběr na stovku meteoritů letících vstříc Zemi a pak jich dopadne asi pět. Pozor spoiler Výbuch hlavního meteoritu připomíná lacinou rachejtli od Vietnamců.Konec spoileru Suma sumárum je to celkem zbytečný film s lacinými triky, kterému přidávám hvězdičku navíc, protože herečka, která hrála Emilly se až podezřele podobala Scarlett Johansson. Takže se na ní velice hezky koukalo a pomohla mi film přežít ve zdraví. ()

DjMetal 

všechny recenze uživatele

Mne sa film pacil...Nepochopil som kde tu nabrali zaner: thriller,akcny a dobrodruzny.....toto bol katastroficky film o dopadajucich meteoritov na zem. Aj ked ich malo byt viacej ako stale ukazovali,ale tak mohli padat do inej oblasti. A skoda toho velkeho na konci. Myslel som si ze konecne nejaky film kde spadne a vsetci zahynu a uvidim brutalne dobry pocitacovy trik,ale zase ma to sklamalo. Bolo to ako keby vybuchla petarda (vystrelovacia gula) vo vzduchu na silvestra. No skoda toho...inak, aj slza mi vybehla do oci. Kto ma rad katastroficke napr. ako tento typu B, tak vrelo doporucujem a hra tu velmi pekna herecka ´´Emily´´. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Celovečerná sólovka vernej družky Chucka Norrisa zo seriálu "Walker Texas Ranger", Shree J.Wilsonovej. Zahrala si tu všadeprítomnú starostku malého mestečka v Colorade, ktoré je zasiahnuté rojom meteoritov. V momente zabúda na nedávnu tragickú stratu malého syna a jej príkladná profesionalita zachráni veľa ľudských životov. Čo sa týka filmovej kvality, tak je "Pekelný dážď" zhruba na rovnakej úrovni ako spomínaný seriál. Televízny produkt s mizernými trikmi, ešte horšími hercami a zlým scenárom. Slovo katastrofický má pri tomto titule minimálne dva význami. * ()

vlcekmirek odpad!

všechny recenze uživatele

K hereckým výkonům, filmovým trikům i použité levné pyrotechnice už tu bylo napsáno dost. Jen bych chtěl přidat jednu poznámku k LOGICE: Mohl by někdo americkým filmařům vysvětlit, že den a noc se na Zemi nemění proto, že by Sluníčko ráno vstalo, oběhlo zemi a večer šlo do hajan? Střídání noci a dne je způsobeno otáčením planety. Z toho vyplývá, že jestliže se Země dostala do cesty mereorickému roji (předpokládám, že byl jen jeden a tudíž letěl z jednoho směru), pak tyto meteory nemohly neustále ohrožovat jen jedno místo na zemi po dobu minimálně 12 hodin (první dopadly odpoledne, poslední, hlavní meteorit v pozdních nočních hodinách). Jestliže byla zasažená oblast jen tak malá, jako část Colorada, pak se postupem času díky otáčení země musela oblast ohrožení posouvat z východu na západ. Ale to by zase nemělo šanci zazářit hrdinství paní starostky... ()

piglit 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem tento film v domnění, že půjde o horor. Více jsem se splést nemohl. Byla to ve skutečnosti jednodílná brazilská telenovela, ovšem natočená Američany. Moralizující, s patřičným patosem na závěr. Poněkud mě šokovalo, jak klidně všichni přijali blížící se smrt. Alespoň v New Orleans, při bouři století, začali černoši rabovat a znásilňovat. Pochyboval bych, že by to ve skutečnosti vypadalo jinak... Ale já jsem pesimista, takže mě neberte vážně. ;o) ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama