Reklama

Reklama

Tohle je Sparta!

  • USA Meet the Spartans (více)
Trailer

Bitva začíná! Hrdinný Leonidas, jehož jedinou zbraní jsou kožené spodky, vede oddíl třinácti válečníků, aby bránil Spartu před invazí Peršanů, mezi nimiž nechybí Rocky Balboa, Transformers či hrbatá Paris Hilton. Tahle bláznivá parodie vás rozesměje až k slzám.  Příběh hrdinného Leonidase a tří stovek udatných Sparťanů, kteří do posledního muže padli, aby zabránili invazi armády Peršanů v čele s králem Xerxem, se dočkal bláznivé parodie. Místo Gerarda Butlera se do čela oddílu třinácti válečníků (ano, čtete dobře) postaví Kevin Sorbo (bývalý Hercules) a řady jejich nepřátel rozšíří Ghost Rider se Shrekem, Rocky Balboa, Transformers či hrbatá Paris Hilton. Objeví se i další slavné celebrity, ale ani ty tahle ztřeštěná komedie, jejímiž režiséry jsou Jason Friedberg a Aaron Seltzer, nijak nešetří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (824)

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Jason Friedberg, Aaron Seltzer Jason Friedberg, Aaron Seltzer Christopher Lennertz Sean Maguire, Carmen Electra, Ken Davitian, Kevin Sorbo, Diedrich Bader, Method Man, Jareb Dauplaise, Travis Van Winkle, Crista Flanagan, Hunter Clary, Dean Cochran, Lauren Walsh, Kim Kindrick, Robin Atkin Downes, Natasha Blasick, Tiffany Claus, Phil Morris Všechny výše jmenované popravit i s celými rodinami, psy, morčaty....vše spálit, zničit, vymazat z matrik!!!! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Uz jsem videl hodne parodii podobnyho razeni, jako treba Epic movie a podobne, ale neco tak trapnyho si nepamatuju. Jediny, cemu se dalo obcas zasmat, bylo, kdyz si clovek vybavil sceny z 300 a videl je v podani bandy dementu, coz bylo ale malokdy, protoze i kdyz to v podstate kopiruje komplet pribeh, tvurci tam jen tak hazou jednu kravinu pres druhou a misty to spis vypada jak reklama. Aspon, ze herci jsou aspon trochu svalnaty, hudba neni z nejhorsich a vizualni stranka neni uplne odflakla. Navic ma film, kdyz nepocitam zaverecny titulky a trapny vystrizeny sceny, nebo co to melo bejt, fakt neuveritelnejch 64 minut a diky tomu nestihne nudit. Parkrat jsem se trochu usmal, ale jinak to je desna sracka. ()

Reklama

Sobis87 odpad!

všechny recenze uživatele

Je už pomalu tradicí, že se jednou ročně zjeví nějaká rádoby parodie, která si dělá srandu z nejúspěšnějších filmů za poslední rok a ještě k tomu přihodí nějakou tu chuťovku z bulváru (například řádění Toma Cruise u Oprah ve Scary Movie 4, v Meet the Spartans si zase vzali na paškál Britney Spears nebo American Idol). A i tentokrát to je tradičně příšerný film. Pryč jsou ty časy, kdy se v parodiích filmy skutečně parodovaly s úctou a ne, že se jen prachsprostě zesměšňovaly, jako tomu je právě u neskutečně tupých Sparťanů. Příběh se tentokrát už prakticky ztratil pod nánosem trapností a naprostých nesmyslů a film směřuje odnikud nikam...ale buďme k sobě upřímní, čekal snad někdo z vás něco jiného? Asi ne. Parodií dosahujících kvalit Bláznivých střel, Žhavých výstřelů a Přísně tajné! se už asi jen tak nedočkáme. Tvůrci se při natáčení filmu nejspíš skvěle bavili, totéž se ale nedá říct o mně, když jsem to jejich "veledílo" sledoval. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Tohle je sračka! A já s tím nemám problém, protože sračka je to účelová a samotní tvůrci to nejenom parodováním své parodie sami dokazují, ale rovnou to i zahrnují do scén a dialogů: "tohle bude další filmový propadák roku". Je to slabší parodie na nejrůznější věci, reklamy a jiné shity dnešní doby a divák se jednoduše musí smířit s tím, že Scary Movie vyžraly veškeré nápady tohoto žánru a vše co po nich příjde bude zaručeně neoriginální a slabý. Na tomto filmu je sympatické alespoň to, že otevřeně přiznává svojí nepovedenost a pokud je člověk skutečně uvolněný, párkrát se zasměje i nenuceně. 50% ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Šíleně přeplácaná parodie, ve který se tvůrci snažili dělat si prdel ze všeho možnýho od Britney Spears, přes ošklivku Betty až po American idol a já nevim, čeho všeho ještě a vzniknul z toho takovej podivnej nesourodej slepenec. Několikrát jsem se zasmál, ale jinak většina "vtipů" vůbec vtipnejch nebyla. No aspoň v tom hraje stále krásná Carmen Electra. update: Tak jsem to viděl znovu a musim hvězdičku přihodit. Když jsem to viděl poprvé, tak jsem na to dost nechápavě čuměl a jenom jsem si řikal "Co to kurva je?", protože takovou šílenost jsem fakt nečekal. Na druhej pokus už jsem věděl, co mě čeká, takže jsem si jen chtěl znovu vychutnat těch několik povedenejch vtipů, co jsem si pamatoval. A na druhej pokus mi připadalo, že ty povedený vtipy lehce převažujou nad těma trapnejma. Záplava odpadů mě už ani nepřekvapuje, protože chápu, že někomu tenhle styl humoru moc nesedí. Já zase třeba nepobírám "suchej" humor typu Monty Python a podobně. Jinak moc nechápu, která bukvice mohla nominovat Carmen Electru na Zlatou malinu. Ona je podle mě naprosto skvělá a je to taková ozdoba filmu. 60% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Královna Margo (Carmen Electra) tvrdí, že obě její ňadra jsou pravá. Prsa Carmen Electry ale pravá nejsou. (vojtaruzek)
  • Velikost zobáku zabitého tučňáka, který si Leonidas (Sean Maguire) nechá jako přívěsek, neodpovídá původní velikosti. (dc125)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 38,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 85,9 mil. (NIRO)

Související novinky

Další „parodie“ na 300

Další „parodie“ na 300

27.08.2008

He? Na DVD právě dorazil výplach Tohle je Sparta! (pokud se na něj chystáte, možná byste se nejdřív měli mrknout na hodnocení zdejších uživatelů), ale „sranda“ nekončí. Řítí se na nás další film,… (více)

Sandler bude pro změnu vtipný ;-)

Sandler bude pro změnu vtipný ;-)

11.03.2008

Zdá se, že hollywoodská komedie se probouzí k životu. Samozřejmě teď není řeč o zrůdnostech typu Meet the Spartans a nebo o čemkoliv s Eddiem Murphym či Martinem Lawrencem přesně tento typ filmů… (více)

Reklama

Reklama