Reklama

Reklama

Tohle je Sparta!

  • USA Meet the Spartans (více)
Trailer

Bitva začíná! Hrdinný Leonidas, jehož jedinou zbraní jsou kožené spodky, vede oddíl třinácti válečníků, aby bránil Spartu před invazí Peršanů, mezi nimiž nechybí Rocky Balboa, Transformers či hrbatá Paris Hilton. Tahle bláznivá parodie vás rozesměje až k slzám.  Příběh hrdinného Leonidase a tří stovek udatných Sparťanů, kteří do posledního muže padli, aby zabránili invazi armády Peršanů v čele s králem Xerxem, se dočkal bláznivé parodie. Místo Gerarda Butlera se do čela oddílu třinácti válečníků (ano, čtete dobře) postaví Kevin Sorbo (bývalý Hercules) a řady jejich nepřátel rozšíří Ghost Rider se Shrekem, Rocky Balboa, Transformers či hrbatá Paris Hilton. Objeví se i další slavné celebrity, ale ani ty tahle ztřeštěná komedie, jejímiž režiséry jsou Jason Friedberg a Aaron Seltzer, nijak nešetří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (824)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Pokud se nám podaří vlákat Peršany do soutěsky, bude jim početní převaha úplně na hovno! Sparta, jakožto jediný modrý čtvereček ve filmografii Seltzera & Friedberga, přeci jen měla namířeno k lepším metám než jejich předchozí snímky ze kterých si člověk pamatuje jediné: a to dno kýble ve kterém "tančí" váš nedělní oběd či bageta z Omexu. A ruku na srdce, lidičky, komu ani jednou nepadl zrak směr záchod? Já se klidně přiznám, že ač snesu hodně, tak například scéna s tučňákem a jeho varlaty byla ... no prostě ukázkový příklad ohozené obrazovky (ueee!).__ Země se ovšem zachvěla, když se začal před kamerou producírovat Ken Davitian, kterému měli raději dát přes celé tělo čtvěrečky ohledně cenzoringu, protože pohled na jeho tělo může ve slabších povahách vzbudit pocit husí kůže za krkem a nechutenství na dva a půl roku do budoucnosti. A co na to S&F ? Tak těm to je evidentně jedno, že polovina světa má z jejich děl noční můry! Jejich matka (prý je to samotná dcera Jidášova) je v tom 100% podporuje, čímž dostává ego těchto dvou exkrementů nafukovacích rozměrů. Nejraději bych je zbavil svéprávnosti, zavřel do cely spolu s Backstreet boys a na stůl jim položil kapsli s kyanidem. Kdo padne první? No divák, samozřejmě... 20% a doufám, že v e-shopech prodávají i nabroušené sekery! ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Bolestné znásilnění klasické parodie, z nějž si nejhorší tržné rány v oblasti dobrého vkusu odnese hlavně divák. Stavět humor na nefunkčních popkulturních narážkách a vzájemném pohlavkování mi přijde jako mrhání penězi a časem přihlížejícího publika. Sexy křivky Carmen Elektry mě svádí v pokušení dát jednu celou hvězdičku, ale nakonec tomu nepomůže ani vtipná sebeparodie Kevina „Herukles“ Sorba, natolik je výsledek tragický a neomluvitelný. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Určitě už jste někdy něco vařili, že jo? A znáte to, špetku toho a tamtoho a škvařežina je na světě a dokonce se dá jíst. Jenže, řeknete si, "dám tam víc soli" a ...a ...a je to v prd...:-)A jsme u toho, co zahrabalo tento film do kytek. A to, hodně přísad v ještě větším množství, než je zdrávo. Ano, zkopnout jednoho nebo dva lidi do díry, zasměju se, ale proč proboha 20?:-) A co byl proboha ten souboj v breakedance??:-) Po většinu času nuda a jinak ... taky nuda:-) Pro fanoušky jistých fotbalových a hokejových týmů kultovní film, pro ostatní brak:-)10% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Dobré parodie se v tomto desetiletí už asi nedočkáme a proto asi budeme muset přežívat tyto pokusy od pár ze 150 tvůrců Scary Movie. Je to pořád stejně trapný a zoufalý, ale naštěstí ne zas tak zoufalý jako Děsnej doják. Ten mi přišel ještě o třídu horší. Tady jsou aspoň tři dobrý nápady,Xerxes a jedna hláška Kevina Sorba. Já vim, že to je proklatě málo, ale na tu 1* to ještě docela stačí. I když hranice mezi 1* a odpadem je velice tenká. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Ze začátku když jsem viděl Shreka :) sem si myslel že to bude docela koukatelná parodie na všechny známe filmy. No a ono mě to po dalších deseti minutách přešlo, tyhle typy parodií už tu byly tolikrát že to už ani nejde spočítat. Jediné plus na tomto filmu je že se tam doopravdy vyskytlo něco zábavného ale většinu vtipů prostě nechutně prodlužovali a přehrávali. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 38,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 85,9 mil. (NIRO)
  • Film se natáčel v New Orleans v Louisianě. (rafix)
  • Královna Margo (Carmen Electra) tvrdí, že obě její ňadra jsou pravá. Prsa Carmen Electry ale pravá nejsou. (vojtaruzek)

Související novinky

Další „parodie“ na 300

Další „parodie“ na 300

27.08.2008

He? Na DVD právě dorazil výplach Tohle je Sparta! (pokud se na něj chystáte, možná byste se nejdřív měli mrknout na hodnocení zdejších uživatelů), ale „sranda“ nekončí. Řítí se na nás další film,… (více)

Sandler bude pro změnu vtipný ;-)

Sandler bude pro změnu vtipný ;-)

11.03.2008

Zdá se, že hollywoodská komedie se probouzí k životu. Samozřejmě teď není řeč o zrůdnostech typu Meet the Spartans a nebo o čemkoliv s Eddiem Murphym či Martinem Lawrencem přesně tento typ filmů… (více)

Reklama

Reklama