Reklama

Reklama

Tohle je Sparta!

  • USA Meet the Spartans (více)
Trailer

Bitva začíná! Hrdinný Leonidas, jehož jedinou zbraní jsou kožené spodky, vede oddíl třinácti válečníků, aby bránil Spartu před invazí Peršanů, mezi nimiž nechybí Rocky Balboa, Transformers či hrbatá Paris Hilton. Tahle bláznivá parodie vás rozesměje až k slzám.  Příběh hrdinného Leonidase a tří stovek udatných Sparťanů, kteří do posledního muže padli, aby zabránili invazi armády Peršanů v čele s králem Xerxem, se dočkal bláznivé parodie. Místo Gerarda Butlera se do čela oddílu třinácti válečníků (ano, čtete dobře) postaví Kevin Sorbo (bývalý Hercules) a řady jejich nepřátel rozšíří Ghost Rider se Shrekem, Rocky Balboa, Transformers či hrbatá Paris Hilton. Objeví se i další slavné celebrity, ale ani ty tahle ztřeštěná komedie, jejímiž režiséry jsou Jason Friedberg a Aaron Seltzer, nijak nešetří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (824)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

This is sračka! Snaha zacílit na americkou popkulturu, umělé celebrity a dementní zábavné pořady je možná chvalitebná, ale vše je činěno prostředky, jejichž ubohost nelze označit jinak, než za zhovadilou. Vzhledem k dosavadní filmografii režisérského dua trpce lituji, že se nezachovaly některé spartánské zvyky. Třeba ten, jak starší kmene posuzovali, zdali je novorozeně bez vad a fyzicky zdatné a pokud nebylo, tak jej svrhli ze skály. V rámci budoucí ochrany diváckého vkusu by pak z ní otec Seltzer a otec Friedberg jistě poslali rychlými pohyby dlaně své syny ještě ve skupenství kapalné touhy směrem k supy ohlodaným kostičkám na úpatí.. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Panebože proč!!!! To byla nejčastější věta, kterou jsem při tomhle filmu říkal. Tvůrci si fakt myslí, že parodování všech těch "zábavných" soutěží od American Idol až po Ber nebo neber, bude tak vtipné? Poté mě štvaly ty nejrůznější "rádoby vtipné" narážky na "celebrity" (Hilton, Britney). Takže jediné pozitivum tohohle snímku je stále krásná Carmen. Jen za ni je ta jedna. A už se "nemohu dočkat" Disaster Movie. To prý je teprve bomba! ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Další z řady parodii, asi mám zkažený humor, ale u podobných stupidit se docela bavím ;-) tenhle film vykrádá opět spoustu filmových a jiných hitů poslední doby, takže můžete čekat parodie na 300 Bitva u Thermopyl, Transformers, Britney Spears, Australského Idola, Grand Theft Auto: San Andreas ;-), Happy Feet, Borata a další…Herecké výkony jsou takové jaké jsem čekal, Carmen je najs, Sorbo je blbec ;-) 5/10* ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christopher Lennertz: 1. Land Of Sparta ,2. Survival In The Wild ,3. A King Returns / The Pit ,4. A Beast Is Defeated ,5. Courtship & Family ,6. The Pit Of Death ,7. Dilio Attacks Cliff ,8. Tattoos And Sentiments ,9. The Army Assembles ,10. Goodbye, My Queen ,11. He's Got A Huge Package ,12. Persians Approach ,13. I Can't Read ,14. Cliff Diving ,15. Xerxes Approaches ,16. The Prophets / A Human Chill ,17. Do It Like Never Before ,18. Your King Needs Your Help / Leonidas Steams ,19. Spiderman Fight ,20. A Creature Awaits ,21. Ghost Rider / Rocky ,22. Final Battle ,23. Xerxes Transforms ,24. A God King Falls , ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Šíleně přeplácaná parodie, ve který se tvůrci snažili dělat si prdel ze všeho možnýho od Britney Spears, přes ošklivku Betty až po American idol a já nevim, čeho všeho ještě a vzniknul z toho takovej podivnej nesourodej slepenec. Několikrát jsem se zasmál, ale jinak většina "vtipů" vůbec vtipnejch nebyla. No aspoň v tom hraje stále krásná Carmen Electra. update: Tak jsem to viděl znovu a musim hvězdičku přihodit. Když jsem to viděl poprvé, tak jsem na to dost nechápavě čuměl a jenom jsem si řikal "Co to kurva je?", protože takovou šílenost jsem fakt nečekal. Na druhej pokus už jsem věděl, co mě čeká, takže jsem si jen chtěl znovu vychutnat těch několik povedenejch vtipů, co jsem si pamatoval. A na druhej pokus mi připadalo, že ty povedený vtipy lehce převažujou nad těma trapnejma. Záplava odpadů mě už ani nepřekvapuje, protože chápu, že někomu tenhle styl humoru moc nesedí. Já zase třeba nepobírám "suchej" humor typu Monty Python a podobně. Jinak moc nechápu, která bukvice mohla nominovat Carmen Electru na Zlatou malinu. Ona je podle mě naprosto skvělá a je to taková ozdoba filmu. 60% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Ve filmu se objevuje mnoho narážek na homosexualitu spartských bojovníků, která byla ve skutečnosti poměrně častá. (vojtaruzek)
  • Královna Margo (Carmen Electra) tvrdí, že obě její ňadra jsou pravá. Prsa Carmen Electry ale pravá nejsou. (vojtaruzek)

Související novinky

Další „parodie“ na 300

Další „parodie“ na 300

27.08.2008

He? Na DVD právě dorazil výplach Tohle je Sparta! (pokud se na něj chystáte, možná byste se nejdřív měli mrknout na hodnocení zdejších uživatelů), ale „sranda“ nekončí. Řítí se na nás další film,… (více)

Sandler bude pro změnu vtipný ;-)

Sandler bude pro změnu vtipný ;-)

11.03.2008

Zdá se, že hollywoodská komedie se probouzí k životu. Samozřejmě teď není řeč o zrůdnostech typu Meet the Spartans a nebo o čemkoliv s Eddiem Murphym či Martinem Lawrencem přesně tento typ filmů… (více)

Reklama

Reklama