Reklama

Reklama

Smrtící zbraň

Trailer

VOD (1)

Starnúci bývalý policajt Matt Conlin (Steven Seagal) si vďaka svojej chorobnej hráčskej vášni narobil množstvo nepriateľov a obrovitánske dlhy, ktoré splatiť rozhodne nebude ľahké – presiahli už totiž milión dolárov! Keď však jedného dňa diskrétne skúpi akási tajná vládna organizácia všetky jeho dlhopisy, zdá sa, že sa naňho konečne opäť usmialo šťastie. Na oplátku za túto „láskavosť“ má Matt vypátrať zopár mocných kriminálnikov, ktorým sa vďaka ich hriešne veľkému bohatstvu až dosiaľ darilo stáť nad zákonom - a zlikvidovať ich! Nemá s tým v podstate žiadny väčší problém... No keď odmietne eliminovať skorumpovaného policajta, ktorého mylne považuje za čistého, je zrazu nútený pokúsiť sa prestrieľať na slobodu. Ocitne sa totiž v nezávideniahodnej situácii, v ktorej každý pohyb môže byť jeho posledným... (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

tron 

všechny recenze uživatele

„Takto zabíjame. A takto umierame.“ Na filme je dosť poznať, že ho písal scenárista Ronina (!), takže Seagal tu hrá na svoj vkus atypickú postavu: alkoholika, gamblera, rozvedeného muža, hovorí sa tu o jeho obrovskom penise (legenda hovorí, že podobné veci - mal to aj v Ťažko ho zabiť, spomínate? - si pripisuje do scenárov sám a nikto mu to nedokáže zatrhnúť), je postrelený (čo tiež v jeho filmografii nevidíme často), sexuálne zneužitý (!) ženou (!!) pre vyššie ciele (!!!) a dokonca (myslím fyzicky, žiadna metafora) uteká (!!!!), síce málo, ale uteká. K tomu (ale v dosť maličkej úlohe) Lance Henriksen, solídne a dlhé akčné finále (na cintoríne) a pár ostrých hlášok typu „Nechaj si tie kecy, rozbijem ti hubu“, ktoré mi pravdupovediac v živote trochu chýbali. ()

Seag 

všechny recenze uživatele

Na začiatok by som rád povedal že film som videl bez tituliek takže som až tak nerozumel, ale približne viem o čo išlo. Viem že dám každému seagalovému filmu 5* a môj komentár sa neberie až tak vážne v tomto prípade ale je mi to jedno. Seagal sa v poslednej dobe očividne veľmi zlepšil. Nie len že schudol, ale aj jeho filmy naberajú väčšej kvality. A tento film je toho príkladom. Začnem kladmi: 1 Dubléra neuvidíme ani v jednej scéne. 2. Už to nieje to staré že "Bývalý agent, najlepší zo všetkých"- pre zmenu tu máme alkoholika a Gamblera k tomu 3. Bitky už niesu zostrihané ako kedysi. Seagal je tu v celej kráse aj so svojími chvatmi.( Obzvlášť tie bitky pri parkovisku a v bowlingovom klube sú dosť dobré) 4. Dosť dobrá a dynamická hudba k tomu 5.Veľmi dobrá réžia 6. Prítomnosť celkom známych hercov.................................................Seagal nepatrí do starého železa a týmto filmom mi to jesne potvrdil. Je pravda že ešte je trochu pribratý ale hýbať sa vie a dokonca aj hrať. S pokojným srdcom môžem konštatovať že film dopadol nad moje očakávania. P.S. Kedy ste Seagala videli hrať naposledi karty????????????????? P.S. č. 2 Jediné pre mna sklamanie bolo že posledného záporáka (ktorý sa staral o jeho dceru) seagal nenakopal poriadne do držky ale ho len proste zastrelil a hodil do auta ktoré vybuchlo. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

No teda, řeknu vám, vážení, že to bylo obrovské překvapení. Sice to nebyl bůhvíjaký trhák, ale na to, že jde o film se Seagalem, to bylo hodně dobrý. Asi proto, že bylo ve filmu málo z jeho kung-fu "umění", kterého už jsou diváci přesyceni. Rozhodl jsem se, že si se Seagalem pustim další jeho filmy. Zkrátka jeho filmy mají něco do sebe a fandy tohoto hrdiny z 90. let jeho akčňárny pořád přitahují. Smrtící zbraň je pro mě jedním z jeho nejlepších filmů, tak proč to náležitě neocenit. Dobrá práce, Stevene, tady máš...70% // (23.11.2012) - NOVA HD (4:3) - Po roce repete a v podstatě si stojím za předešlým komentářem. Čili..na Seagala dost dobrý a CZ dabing opět nevadil. Pan Štěpnička se hodí na Stevena 100%-ně. Hodnocení neměním - 70%. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Někdy ze začátku jsem myslel, že je to volný pokračování na Lidský terč, jak jsem viděl přestřelku na hřbitově a Henriksena. Tenhle film byl celkem fajn, akce bylo tak akorát, Seagal je uvedenej jako špatnej člověk, ale film začně v době, kdy už se snaží napravit, takže vlastně nic. Příběh mě nenudil a poslední přestřelka byla dobrá až na ty chyby! A libila se mi postava Blue. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

hlavně díky skvěle sestříhaným soubojům, které řeší ten roztomilý, čím dál tím kulatější copatý koblížek pro jistotu z 99% už jen kulkami, protože větší fyzickou námahu by zřejmě neudejchal, také díky dobře padnoucí hudbě a díky roli hláškujícího alkáče padnoucí na stývího jako ulitá jsem se hodinku a půl poměrně příjemně bavil... not bad! 60% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (7)

  • Natáčeno od 7.května do 1.června 2007. (Stocki)
  • Na konci filmu donesie Seagalovi jedna žena balíček a fotku s mužom, ktorého má Seagal zabiť. V skutočnosti je to fotka samotného režséra Roel Reiného. Fotka bola odfotená pri natáčaní. (Seag)

Reklama

Reklama