Reklama

Reklama

Aniž by věděl jak a proč, ocitá se Eddie sám uprostřed Mohavské pouště v jakési podivné hře, kterou nikdy nechtěl hrát. Jen pomocí vysílačky je ve spojení s člověkem, který ho sem dostal. Představil se jako Jimmy, ale neřekl, o co mu jde, proč si vybral právě Eddieho, ani jestli ho zabije, nebo nechá žít. Jedno je ale jasné, chce, aby Eddie trpěl a sáhl si až na dno svých sil a svého černého svědomí. Aby chtěl raději zemřít, než dál snášet Jimmyho krutou a zlomyslnou hru… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

gumli 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrý film od začiatku do konca.Pekné púštne scenérie,horúčava,smäd.Muž sa prebudí uprostred púšte s vysielačkou a kompasom.Aj napriek malému castingu sa to dobré pozerá.Dej je v Mojave Desert,najhorúcejšie a najnižšie položené miesto v USA..Zo začiatku sa zdá to bezduché a sadistické trýznenie ako len také hranie,ale nakoniec sa ukáže že je to plán.A to veľmi šikovný a veľmi dobré prešpekulovaný plán pomsty.Niekto možno bude sklamaný,ale ja som nebol.Čo som čakal,to som aj dostal. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Problém je, když vám po pár minutách docvakne, vo co gou, což není mimochodem tak těžké pochopit. Pak sledujete jen výjevy. Nikoliv jako v Cimrmanově Vizionáři, ty byly alespoň zábavné, ale prostě výjevy z pouště. Slunce, vedro, písek. Sem tam pro ozvláštnění kaktus nebo hlava z písku. Když už filmu dochází dech, objeví se POZOR SPOILER... drogoví dealeři. Nakonec nám skutečně je naservírováno, že šlo o to, co jsme si od začátku mysleli, aniž je nám vysvětleno, proč chlápek byl zrovna teď v poušti, proč dělal, co dělal, jak to skloubil s rodinou... Trochu mi tam lavírují i vztahové věci, i to, že by si po dvou letech nepamatoval, co udělal. Nebo že mu nedošlo, oč asi jde. Spousta věcí není dovysvětlena, dokonce ani vysvětlena, takže je to revenge tak trochu na povrchu plovoucí a celkově vlastně o ničem. A co mi samozřejmě vadilo, tak detaily. Pan pronásledovaný - všimněte si - má celou dobu bílé zoubky, jako by si na poušti čistil den co den zuby, ani vousy mu nerostou, natož vlasy nebo nehty. Za celou dobu sní jednu želvu, to je kurňa docela trénink, vydržet jinak týden bez jídla, bo jak dlouho se honili. Podle filmových nocí a dnů nejmíň tak dva týdny. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavný film, který si na moc nehraje. Film mě mile překvapil co se konce týče, fakt jsem netušil tuhle pointu. Henriksen je sekáč jako vždy a Goss je drsný jako vždy(i když se už asi nevyhrabe z průměrných filmů). Dále mě celkem překvapila Wallace v malé roličce. Nejhorší ale na filmu je tak roztřesená kamera a špatné snímání. Ale "pasti" a celý příběh dokázal zaujmout do konce. Ale prostě na víc jak na průměrnost to nemá. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který stojí na pevných osvědčených základech správného psychologického thrilleru, kdy se jedna postava dostává pod útlak druhé. Tady se hlavní hrdina probouzí na vyprahlé poušti jen s kompasem a vysílačkou. Přes ní s ním komunikuje jeho únosce, který si na něj připravil několik pekelných překvapení. Jak se později ukáže oba muži mají společnou minulost. Polovina filmu se bohužel táhne v dost nudném duchu, ale objeví se i několik velice pěkných okamžiků. Hlavně scéna s kaktusem a drogovými dealery. Rozhodně neuškodí se na film podívat, ale není to ani nic na co bych se musel dívat znova. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Strašné nízkorozpočtové béčko. Nezáživný „lovecký“ triler, mdlá a predvídateľná hra na mačku a myš, ktorej veľa nedá ani nudná púštna výprava, pripútanie o kaktus, premárnene matné duo Goss/Henriksen a očakávateľné „prekvapivé“ finále. Neskorší Utajený zločin s Michaelom Douglasom je oveľa lepší. Inak, servírku si zahrala hororová legenda najmä 80. rokov Dee Wallace (Cujo, Kriteri, Howling) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama