Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmnáctiletý Frank přichází v roce 1984 bez větší perspektivy do Amsterdamu, kde si chce najít nějakou práci. Jeho největším a jediným koníčkem je tanec, najde si tedy práci v gay kabaretu House of Boys. Účastní se divokých akcí, pohybuje se v sexuálně velmi otevřeném prostředí a vytváří si vztah s hezkým Jakem, zkrátka je spokojený. Postupně se do sebe s Jakem zamilují, ale šťastné chvíle náhle přeruší nemoc. Jake dostane tehdy ještě neznámý AIDS. (whampingwillow)

(více)

Recenze (4)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Vše už bylo v recenzích napsáno, taky mi trošku zvlhly oči … a takových či podobných příběhů jsou miliony … když už to skončí ??? (myslím ten odpornej virus HIV) 9988 ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Víceméně dokumentární vhled do nevázaného amsterodamského gay prostředí osmdesátých let s sebou přináší všechna pozitiva i negativa doby, včetně tehdy nevyléčitelné pohlavní nemoci AIDS. Občasná nadbytečnost některých motivů a postav plus nepříliš smysluplný epilog kazí jinak skvělý zážitek. V druhé půli se film mění v cele pohlcující lásku a zároveň zápas o život a skutečně bych nečekal, že toto bude jeden z důvodů, kdy se nemám proč stydět za slzy. Přínosné v mnoha směrech. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama