Reklama

Reklama

Bezhlavý jezdec

Sedm studentů to bere zkratkou na party a naneštěstí skončí ve Wormwoodu, kde je začne jednoho po druhém pronásledovat duch bezhlavého jezdce. (Filmbox)

Recenze (40)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Skupina mládeže razí na jednu hodně vzdálenou pařbu, a aby tam byli rychleji, vezmou to zkratkou, která snad ani na mapě není zakreslena (a samozřejmě, navigaci nebo GPS neprovozují). Takže - jak je obvyklé - svou pouť zakončí v totálním zapadákově, s autem na odpis. Ale může být ještě hůře - ve městě se jednou za sedm let objevuje bezhlavý jezdec, a aby v tom nebyl sám, shání sedm dalších hlav. A místní občané jsou velmi vděčni, že mohou nabídnout sedm nešťastných cestujících... Uff, tohle je snad ten nejméně originální film, který jsem v poslední době viděl. Jak snadno se vzpomíná na Sleepy Hollow, nebo první Kukuřičné děti, které byly plus mínus na stejné brdo. Tento film měl ale jednu drobnou zvláštnost - jeho osazenstvo (a to ať už místní obyvatelé, nebo cestující mládežníci, a nebo i samotný bezhlavý jezdec) bylo totálně debilní, a jejich chování se dá těžko popisovat. Ničím jiným film nezaujme, a zhruba dvacet vteřin po závěrečných titulcích se vykouří z hlavy (ale naštěstí to vůbec nevadí, páč podobných (a lepších) filmů jsou desítky).. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Bezhlavý jazdec a incestná dedinka. Že pozerám na trash mi došlo, ešte než sa stihla zmeniť časová rovina (cca 3 minúty). Zo súčasnosti stačilo pár dialógov, aby som si uvedomil, že tento štýl odniekiaľ poznám. A hen kto to natočil! Mr. Ferrante, tá akcia - ten humor, to ste museli byť Vy. Náklad stupidity od začiatku do konca, miestami regulérna komédia, zvyšok ťažký výsmech. Díky za ďalšiu jazdu ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Kluci a holky z Asylum by mohli závidět. Příšerná břečka. Herci pochopitelně mizerní do jednoho a jednoznačně vede osoba s hubou přes dvě hlavy, která hrála degenerátku Candy. O efektech se nemá cenu zmiňovat a samotný jezdec je také dílo. Ten se strašně moc snažil být jako jeho starší bratranec ze Sleepy Hollow, ale jediné, čím ho vzdáleně připomínal, bylo točení zbraněmi, což dělal v těch nejméně vhodných chvílích. Tím pádem působil jako neskutečné kopyto. Pár hlav tu samozřejmě odlétlo, ale ty to od odpadu zachránit nemohly. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia mladých ľudí cestou na párty odbočí z plánovanej trasy. V časti malého, opusteného vidieka narazí na legendárneho "bezhlavého jazdca", ktorý každoročne, v deň osláv Halloweenu, neprestáva hľadať svoje obete. Ozaj sa mám k tejto teenegersko amatérskej sračke s množstvom idiotských hereckých výkonov a dialógov seriózne vyjadrovať? Jedna ★ za občasne nápaditý spôsob vrážd, lebo gore a efekty sú miestami tak realistické, ako nenávratný úver od vašeho zamestnávateľa. Druhá za snahu, lebo aj to sa cení. Horor pre nenáročných a veľmi unudených, ktorí v danom momente nemajú do čoho "pichnúť" - 35%. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát zpracované téma o bezhlavém jezdci, jak literárně tak filmově. A přece tenhle bezhlavý jezdec ví co dělá. A diváka trošku může i poděsit.... Amatérští filmaři si mohou klidně natočit sami film o bezhlavém jezdci, není to nic těžkého a na amatérských filmových festivalech mohou s dobře udělaným filmem zaujmout nudící se porotu... ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama