Reklama

Reklama

Dramatický snímek ze života obyčejných lidí. Film vypráví o třech sourozencích a jejich životních problémech. Morrie (Matthew Perry) žije svůj stereotypní život s manželkou zdánlivě bez problémů, Jay (Ben Foster) je psychicky labilní a Ida (Ginnifer Goodwin) se snaží najít sebe sama. Všichni tři se snaží najít ve svých životech štěstí a zjišťují jak důležitá je pro ně rodina... (KooNY)

(více)

Recenze (121)

dthwinter 

všechny recenze uživatele

Těžkopádná nuda proložená několika rádoby-filozofickými myšlenkami. Možná že obsahuje nějaký hlubší význam, ale ten mi zřejmě ušel. Je možné, že už jsem se stal konzumním divákem, který takový film neocení, ale přeci jen požaduji trošku víc. Není to ani komedie, ani psycholgické, drama možná, ale s velkými nedostatky. Ani ty herecké výkony, co se tady vychvalují...mně to spíš připadalo, že jsou všichni napůl katatoničtí (někdo to tu nazývá nenucený). Nicméně své momenty film má, bohužel je jich tolik, jako výher Realu nad Barcou za poslední roky. 35 % ()

markuc 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle filmu jsem fakt nechapal, o co jde. Asi jsem uplne blbej, ale pointa takovehoto dila mi naprosto unika. Co se tyce komedialnich prvku - zasmal jsem se vsehovsudy jednou a to na konci filmu - co se tyce dramatickych prvku - tak ty jsem nezaregistroval vubec. Pro me nulovy zazitek a celkove naprosta nuda a sed - zbytecnost. ()

Reklama

ORIN 

všechny recenze uživatele

Filmů o dysfunkčních rodinách na americké nezávislé scéně pomalu ale jistě přibývá. Tento patří svým obsazením k těm kvalitnějším, leč po obsahové stránce je stejně dysfunkční jako postavy ve filmu, dramatická výstavba téměř veškerá žádná. Jde spíše o sérii scének, které drží pohromadě jen díky hereckým výkonům Matthewa Perryho, Lauren Graham, Bena Fostera a Ginnifer Goodwin. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

komediální drama, jehož hlavní postavou je Morrie (Matthew Perry), který se po smrti svých rodičů musel postarat o své dva sourozence Jaye a Idu.. náš příběh se ale odehrává v době, kdy už jsou všichni dospělí a Morrie žije spokojeně se svou manželkou a plánují se řádně zabezpečit a založit rodinu.. jenže jejich plány vezmou za své, když labilního Jaye srazí auto a Morrie mu poté nabídne, ať se k nim na chvíli přestěhuje.. následně přijíždí i na svůj věk hodně nezodpovědná Ida a všichni se pak pod jednou střechou pokoušejí vyřešit své problémy........ skutečně velmi příjemný film, ve kterém exceluje roztomile vtipný Matthew Perry.. silné 4 hvězdy! P.S.: zavěrečná scéna "odplaty" je bezchybná! :D:D:D ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Pozitivně laděný konec byl naprosto předvídatelný, ale nebudu zastírat, že u mě zachránil odřenou třetí hvězdu (Morrieho finální trávníkové číslo bylo skutečně hodno potlesku :-). Koukal jsem na to především kvůli Benovi, jehož postava Jaye měla sice dost velký potenciál, ale nemyslím si, že ho scénárista dokázal využít. Takhle se jeho projev ztenčil jen na unavené zírání, nepřítomné bloumání a jednu sprinterskou vložku, což je vážně škoda. Zbytek ansámblu nebyl ničím překvapující. Celkové vyznění je u mě tak za 2,5, určitě jsem v danném žánru viděl lepší záležitosti. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo převážně ve městě Darien v americkém státě Connecticut. (Terva)
  • Film měl premiéru na filmovém festivalu Sundance 2008. (Terva)

Reklama

Reklama