Reklama

Reklama

Motmallineun kyeolhon

  • Jižní Korea 못말리는 결혼 (více)

Obsahy(1)

Sladká a pohodová Eun Ho vyrastala v normálnej rodine strednej vrstvy s prísnym a konzervatívnym otcom. Plastický chirurg Ki Baek naopak pochádza z bohatej rodiny a vyrastal v luxuse. Obaja žijú v rozdielnych svetoch, no narazia na seba, a to doslovne, počas pádu s pomocou padáka. Nastane klasická situácia potvrdzujúca výrok "protiklady sa priťahujú". Ich rodiny však so vzťahom nesúhlasia a snažia sa ich navždy rozdeliť. (ČSFD)

(více)

Recenze (4)

tombac 

všechny recenze uživatele

Manželský svazek bez požehnání rodičů je v Jižní Koreji takřka nemyslitelná věc. A k tomu budou mít naši zamilovaní hodně trnitou cestu... On žije s náročnou bohatou matkou, ona s tradicionalisticky založeným a zásadovým tatínkem, co se snad všude producíruje v korejském kimonu. Protiklady přitahují střety a dle předpokladů ještě něco... Karty jsou v Unstoppable Marriage rozdány skrz naskrz průhledně a film ani krokem neschází ze šlépějí korejského komediálního průměru. Obě generace tu dostávají stejný prostor a přesvědčivější je ta starší. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná komedie, kde mnohem lepší je první půlka. Pro mě však je tento snímek malinko speciální - ukazuje lokace, kde jsem něco prožil, a ten telefon Ki-baeka jsem vlastnil také:D:D Celkově tedy (nezaujatě) příjemná komedie, která zas tak nevybočuje z klasického korejského průměru. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama