Reklama

Reklama

Beurabo mai raipeu

  • Jižní Korea 브라보 마이 라이프 (více)

Obsahy(1)

Příběh muže, manažera Cho, který se po třiceti letech práce v jedné společnosti chystá na zasloužený odpočinek. Přestože potřeba mít stále zaměstnání a podporovat svou rodinu je prvořadá, sní Cho svůj sen o tom stát se bubeníkem. Postupně zjišťuje, že někteří z kolegů či bývalých kolegů jsou hudebníci a sdílejí nadšení pro založení kapely. I když by měla být práce pro firmu prvořadá, schyluje se k "sametové" revoluci ... (Kratoc)

(více)

Recenze (3)

Ceres 

všechny recenze uživatele

Tohle jestli je čistý průměr, tak fakt nevím....Pro mě to byla nuda jako prase, a to tam bylo docela solidní obsazení. Fakt katastrofa, kdyby tam nebyly záběry na místa, které znám a kde jsem něco zažil(을지로, 남산 a také 청계천), tak vlastně ani není co hodnotit. Je tolik lepších filmů na toto téma, např. The Happy Life, to byl nářez, ale toto, to je totální nuda. Nemyslím si, že toto je zrovna reprezentant čistého průměru a ani nemá šanci oslovit širší publikum u nás, sorry. ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Z Asijské kinematografie si každý pamatuje Jackie Chana a podobné Hongkonské pecky, ale soudobá kinematografie zůstává běžnému divákovi utajena. Což je poměrně škoda, protože třeba právě Bravo My Life má v sobě potenciál oslovit i mainstreamového diváka u nás. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama