Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vinou nedostatečného použití anestetik, mladý chlapec zažije tzv. IOA (intra-operative awareness). Znamená to, že během své operace srdce nejen slyší každý zvuk a pohyb vykonaný při proceduře, ale cítí také všechnu bolest. Z této nehody při zákroku si chlapec odnese vážné celoživotní trauma, jehož důsledkem je brutální vražda mladé dívky. (FFilipCZ)

(více)

Recenze (4)

Looser 

všechny recenze uživatele

Snad hodnotím ten správný film - v anglickém překladu Return. Korejská psychárna na téma msty z dětství. U cca 5% anastezií se ne vždy vše vydaří a stejně tak u hlavního hrdiny. Ten byl v dětctví špatně "umrtven" a tak si prožil všechnu bolest, zvuky a pocity během operace. Zážitek bolesti ho navždy změní a tak se změní v ne úplně normální dítě ......a nedá se úplně říci, že by se to s věkem zlepšilo. Vizualně vymazlené dílo v kategorii thriler, krimi. Možná nedoporučím lidem co se chystají na operaci. Odkaz na stránky filmu jsou www.hancinema.net/korean_movie_Return.php ()

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Tak v tomhle, aby se cert vyznal ! Neco malo chyby a mohlo to byt jeste lepsi. Jako by ty bezmala dve hodiny nestacily, aby vse bylo jeste lepe a s tou patricnou atmosferou odvypraveno, zaroven tak aby se v tom clovek neustale nezamotaval. Jinak ovsem slusna krimi s korejskym smyslem pro pomstu a fyzicky neprijemne zabery operaci, injekci a vnitrnosti. Modus operandi je tedy take zajimava zalezitost - co by na to proboha rekl nejaky anestziolog. ()

Reklama

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Pěkný, dobře propracovaný thriller, s mrazením, dobrým dějem a vším. Něco málo bych řekl, že chybí, nevím sice co to je - ale na kvalitní čtyři knedle to stačí bohatě. Navíc, když vezmu, jaké jiné "thrillery" se teď v Koreji běžně točí, je to málem na pět. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama