Reklama

Reklama

Sarangbang seonsuwa eomeoni

  • Jižní Korea 사랑방 선수와 어머니 (více)

Obsahy(1)

U lichváře zadlužený Duk Geun Kim se snaží vydělat kde se dá, a to spíše podvody než čestně. V průběhu nakonec neúspěšného podvodu, kdy se vydával za soukromého detektiva hledajícího ztracenou dceru, se ubytuje na vesnici v domě mladé vdovy Hae Joo s patnáctiletou dcerou Oak Hee. Osamělá Hae Joo v něm ale vidí šanci najít konečně pravou lásku a otce pro svou dceru. Když se Duk Geun Kim stále nedaří sehnat peníze a lichvář mu jde po krku, narazí náhodou na vkladní knížku Hae Joo. Velký obnos ho samozřejmě zláká a tak začne hledat cestu k penězům. A to s vědomím, že Hae Joo pro něj má slabost… (VasaX)

(více)

Recenze (3)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Á, první v hodnocení i v komentáři, to se mi nepoštěstilo už dlouho. Osobně se celkem diví, že tenhle kousek tady ještě nikdo neshlédl. Spíše romantická komedie, humor je jen takový lehký, ze života, nic cíleného. Ale má to příjemný průběh a samozřejmě jistý happyend, i když se nejedná o nějaké veledílo či mistrovský kousek, stojí za to tenhle film shlédnout. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Krasne po korejsku udelanej romantickej poklidnej filmek. Zadne drama, zadne nasili...cele je to spis takove televizni. Ale jak Won-hee Kim tak i Eun-a Ko vypadaji nadherne, takze se na to kouka jedna radost. :-) ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama