Reklama

Reklama

Lee Adama sa vydáva na svoju prvú misiu ako veliteľ hviezdnej lode Pegasus. (SkyShowtime)

Recenze (106)

Redswif 

všechny recenze uživatele

Po spíše psychologické třetí serii tu mám film, který by má razatní ráz první série. Dějově by spíš pasoval na konec druhé série, ale troška zavzpomínání ještě nikoho nezabila. Pro někoho kdo z BSG neviděl nic, je to sice pěkné pokoukání, ale bude značně tápat v ději, pro ty ostatní je to další skvělý počin a pokud se t tomot stylu ponese i čtvrtá sérii máme se na co těšit! ()

geimz 

všechny recenze uživatele

Potenciál pôsobivého zaujímavého majora Kendry Shaw v podaní vcelku sympatickej Stephanie Chaves - Jacobsen ako aj admirála Cainovej nebol rozvinutý naplno, čo zamrzí, pretože na to bol priestor. Vložka medzi druhou a treťou sériou, ktorá ničím neprekvapí ani neohúri, aj keď na to mala. Rozhodne by som neoľutoval, keby som túto vsuvku odignoroval, a to vravím ako veľký fanúšik seriálu. ()

Reklama

Nekromacer 

všechny recenze uživatele

Jako fanda BSG naprosto jasná 5, ale pro toho, kdo sledoval (sleduje) flasbacky k tomuto filmu uvolněné to musí nutně být zklamání, pohled na padajícího Adamu střílejícího na plecháče, tak sem si představoval většinu filmu (snad to ten další dožene). Jinak dozvědět se, proč Starbuck zažádala o přeložení z Pegasa na Galacticu a proč k tomu řekla co řekla, za to podívání rozhodně stálo :-) ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Film určený především pro fanoušky (před jeho shlédnutím je nezbytná znalost událostí 2. série), který zajímavě doplňuje ústřední seriálovou linii. Jedná se v podstatě o takový prodloužený spinoff, jehož hodnota netkví ve své samostatnosti (hlavní zápletka filmu není nic moc), nýbrž právě v provázanosti se seriálem. Přináší tak odpovědi na otázky, které každému divákovi přišly při sledování druhé série ve spojitosti s osudem Battlestar Pegasus na mysl. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Jako každý seriál má Galactica slabší díly, které nijak výrazně neposunují děj (Scar, Dirthy Hands, Tigh me up atd.). Pak má ale taky skvělé pětihvězdičkové díly s hutným dějem, emocemi a super bitvou. Je škoda, že Razor spadá do té první kategorie. Linie s odpadlickou cylonskou lodí je ještě docela dobrá, i potěší hlavně diváky, kteří viděli původní BSG (u nás je to odhadem osm lidí :-). Vracet se ale ve flashbacích na Pegasus byla chyba - hlavně proto, že se tu vlastně nedozvíme nic nového, jenom v obraze vidíme to, co v dílech Pegasus a Ressurection Ship vyprávěl XO Pegasu Fisk Saulu Tighovi. Ale na zničení battlestaru na orbitě jedné z kolonií se hezky kouká. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (1)

  • Mary McDonnell (Laura Roslin) obsadila roku 2012 poslední místo v anketě „The Hollywood Reporter“ o nejlepší náhradu reálného presidenta filmovým. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama