Reklama

Reklama

Zonbi jieitai

  • USA Zombie Self-Defense Force
všechny plakáty

Recenze (7)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Další výborná japonská "splatter-zombie-komedie". Takovýchto kousků v Japonsku vzniklo docela dost, většinou se jedná o nízkorozpočtové záležitosti, které si ale i tak drží výraznou kvalitu co se týče akce, vtipu a gore. Gore-scény jsou někdy trochu laciné (někdy i víc ...), ale o to tady vlastně jde, o vtip. A tento kousek se mi například hodně zamlouval, nepříliš dlouhé, akce od začátku do konce, gore a hekťáky stříkající krve, spousta vtipných situací a hlavně hlášek ... Film se jasně nebere vážně a to je na něm super. Výborně jsem se bavil!! Koho tyhle šílené japonské ujetosti nebaví, ať se na ně prostě radši nedívá ... ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Ultralevná, ultradementní patriotická hňupina plná otřesných herců, uncool scén s neuvěřitelně špatnou kamerou a střihem, ale naprosto šílenou kadencí hlášek a gore efektů. Film, kde nefunguje zhola nic a zároveň to funguje úplně všechno. Must seen! ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Ultra laciná japonská parodie na Romerovi zombie filmy sice obsahuje padající ufo, spoustu zombie, protivnou pop zpěvačku či ženskýho cyborga, ovšem kromě souboje se super rychlým a létajícím zombie děckem, co v souboji používá i pupeční šňůru jako zbraň, jsem se po většinu času nudil a usínal. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Naoyuki Tomomatsuovi nesporne nechýba nadhľad, ktorý ako tvorca šialených nízkorozpočtových hororov neodmysliteľne potrebuje. V splatterovej komédii Zonbi jieitai otvorene vzdáva poctu žánrovému velikánovi Georgeovi A. Romerovi, rannej tvorbe Petra Jacksona a 50tkovým scifárňam (papundeklové UFO si nedokážem vysvetliť inak) a neodpustí si ani prejavy patriotizmu či kritiku ofenzívnej politiky USA. Dočkáme sa tu komických situácií, citácií a odkazov na viaceré známe horory a mimo iného tu napríklad padne aj hláška o preplnenom pekle, ktorú vyriekol hrdina z Romerovho Dawn of the Dead Peter Washington - zrejme ide o Tomomatsuov obľúbený filmový výrok, nakoľko sa vyskytol aj v jeho o 5 rokov staršej zombie komédii Stacy. Masky oživlých mŕtvol a gore efekty sú relatívne v poriadku a divák, holdujúci práve takýmto odľahčeným jatkám si príde na svoje... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na začiatku, sa zrejme samotný tvorca spovedá o hrôzach západu, vykonaných vo svete, o vojnách a ich legitimácii. Nezabudne však dodať, že aj keď neuznáva ich politiku, má rád ich kultúru, hamburgery a G.A Romera. Či skôr by som napísal jedného nemenovaného novozélanďana, na ktorého tvorbu sa to podobá viac. A podobá sa to na ostatných napodobovateľov jeho tvorby, ale s tou výnimkou že to nieje až tak zábavné, technicky zdatné a herecky odovzdané. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Hodně levná splatter rádoby komedie, mě ovšem ty vtípky vůbec vtipný nepřipadly, naopak, vyhnané do za každou cenu srandovní situace. Kromě chechtajícího zombie děcka s pupeční šnůrou, mě to vůbec nebavilo. Lze si povšimnout pár náznaků na kultovní Braindead, ovšem to je úplně jiná liga. Některé efekty jsou docela dobře vyvedené, některé už méně, nebo vůbec, hlavně ty počítačové, to je trapárna až na půdu!! A to UFO, to jsem myslel, že nerozchodím. ()

Silverluv 

všechny recenze uživatele

Těhletěch zombie parodií se už natočilo stovky. Tahle nijak nevybočuje a ničím nepřekvapí. Být to o 75 minut kratší, tak jsem spokojen. V Zombie Strippers byly aspoň ty kozy. Tady je prd. I když červeně domalované výstřiky krve, které vypadaly jakoby je někdo dodělával ve Flashi celkem potěšiliy. JInak klasická amatérska sračka jakých jsou stovky. Waste of time...:o( ()

Reklama

Reklama