Reklama

Reklama

Sonyeo x sonyeo

  • Jižní Korea 소녀X소녀 (více)

Obsahy(1)

Nízkorozpočtová televizní korejská teenage komedie o přátelství dvou dívek naprosto odlišných povah, které se poznají, když se obě zamilují do jednoho kluka a začnou o něj bojovat. Yun-mi je příkladná studentka tak krásná, jako chytrá. Se-ri, rebelka s mizerným prospěchem a vůdkyně dívčího gangu. Ki-chan je ideál všech dívek, do kterého se nejprve zamiluje Se-ri a později i Yun-mi. Se-ri o něj začne bojovat a snaží se z Yun-mi udělat rebelku a ze sebe vzornou studentku, aby na Ki-chana udělala dojem, protože ví, že se mu líbí chytré holky. Když Yun-mi zjistí jakou boudu na ní Se-ri ušila, chvíli jí trvá se s tím smířit, ale po konfrontaci s Ki-chanem a Se-ri, zjišťuje, že jsou skutečně kamarádky. Krátce na to se Se-ri dostane do problému s gangem černých růží a jde do tuhého. Yun-mi se to dozví a s pomocí svého kamaráda, který ji tajně miluje, jí vyjedou na pomoc. Potom i Se-ri pochopí, že přátelství je víc než boj o kluka. (CIma)

(více)

Recenze (2)

Shit 

všechny recenze uživatele

Celkem blbost, dvě holky se přetahujou o jednoho kluku, přicemž jedna je šprtka a druhá drsňačka, přičemž drsňačka chce udělat ze šprtky drsňačku, aby jí ten kluk taky neměl rád jako tu drsňačku, ale eeeee no asi tak. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Kdyby to byl pilot k nějakému seriálu, proč ne, ale jako samostatný film je to příliš slabé. Na druhou stranu musím řict, že i když to není nic moc, tak je to krátké a kvůli Ji-min Kwak to stojí za podívání, ale musíte to brát jako oddychovku. 45% ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama