Reklama

Reklama

Suay laak sai

  • USA Sick Nurses
všechny plakáty

Obsahy(1)

Říká se, že duše zesnulého, se po sedmi dnech vrátí zpět na zem ke svým milovaným. O tom se přesvědčí několik krásných zdravotních sestřiček, když zabijí svou družku. Uplyne sedm dní a zemřelá kolegyně se opravdu vrací zpět na tento svět. Ale ne proto, aby byla na blízku svým příbuzným, ale proto, aby pomstila svou smrt. Dříve poklidná nemocnice, kde sestřičky dováděly a radostně se smály, se nyní mění v místo strachu a bolestného pláče. (Ssimca)

(více)

Recenze (11)

JFL 

všechny recenze uživatele

Chyba je očekávat od Sick Nurses horor. Jako humorně přešvihnutá exploatační podívaná s vyprávěcí strukturou a stylovými prostředky hororu nabízí famózní zážitek. Už upoutávka ukazuje, že se film nebere nijak vážně a sází především na přehlídku polonahých těl thajských modelek a jejich nápaditou devastaci. Stejně tak žánrově povinný závěrečný zvrat zde dostává geniálně podvratnou podobu. Toto není film pro bojácné sledování doma u monitoru či televize, ale pro velkolepou zábavu v kině nebo na filmovém večírku s přáteli. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Nablblý děj, ve kterém se sesterstvo v obskurní nemocnici chová a je oblečeno jako spolek rozjívených mažoretek. Beztak má jen za úkol nejprve ukazovat dokonalá těla (třeba jedna sestřička á la "Miss Sporty" si kreslí po těle a sprchuje se v podprdě a tílku, zatímco druhá tančí po místnosti ve spodním prádle, a poté zvrací do pytlíku předtím vypitý nechutný koktejl, a ten pak háže na váhu!!) a následně nudně chcípat v kalužích krve pod dohledem černou barvou natřené trapné vlasatice, jež předtím zřejmě nakoukala krváky s Freddy Kruegerem. Srocení ječících modelek s bílými punčoškami a podvazky a hutná dávka gore ještě dobrý horror nedělají... Tenhle mi přišel skrz naskrz podprůměrný. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jako film a horror obecně velmi slabé. Spíš by se to možná dalo považovat za zajímavě pojatou komedii. Zápletka pofidérní, děj prakticky absentuje, pointa či závěrečný klasický zvrat se nedostaví. Jako přehlídka krásy nádherných těl asijských/thajských žen (i když pár kilo navíc by mě potěšilo mnohem více) - užijte si závěrečné titulky - a nálož všech možných (a místy i originálních) zabití lidského tvora a duchařských triků to místy i zaujme. V hromadě balastu občas vykoukne šmouha originality (duch lezoucí z kabelky má docela koule, smrt jedné ze sestřiček je vizuálně působivá). Velmi rozporuplný film, který mě z jedné strany strašně nudil, ze druhé dokázal upoutat pozornost (i když zpravidla ne tím, čím bych od filmu/horroru očekával). Já prostě tomu Thajskému horroru na chuť nepřijdu. Edit 7. 11. 2013 - Tak po druhém shlédnutí musím jednu hvězdičku přidat. Napodruhé to bylo mnohem zajímavější. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Polonahé sestričky sa promenádajú sem a tam, postupne začnú jedna za druhom umierať (v celkom šťavnatých scénach), pripletie sa do toho nudná vlasatica, na konci sa film snaží naservírovať nejaké tie émocie, ktoré vôbec nefungujú. Aspoň, že to nieje natočené tak amatérsky ako to znie. 2* ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Proklatě "WTF?" snímek. Nevěda do čeho jdu, nestačil jsem zírat. Holčiny jsou opravdu NÁDHERNÝ, začátek vypadá jako nějaká thajská romantická sexy komedie. Samej taneček v šortečkách, vzájemné pusinkování se, předklánění v pidi tílkách, no prostě peklo. Pak se zjeví opravdu legrační vlasatice a začne jakýsi horror. Nezapomenutelná je určitě scéna s čelistí, to se prostě musí vidět. Celý film jsem měl pocit, že si ze mě tvůrci dělají srandu,... A celkem se mně to líbilo :-). ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Horor prakticky bez děje. Nahnali tam kupu nádhernejch asiatek, jejichž jedinou nevýhodou bylo, že mi skoro všechny připadaly skoro stejný, takže jsem měl dojem, že některou tam zabili několikrát. Ale krásný fakt byly, to jo, jedním slovem sexyděfky. Násilím a chuťovými scénkami se nešetřilo a někdy jsem se tomu fakt musel i smát. Nevím, jestli to natáčeli vážně nebo ze srandy, ale blít se mi z toho nechtělo. A samozřejmě nesmí chybět temná postava ze záhrobí. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Shit. Tak to bola totálna pyčovina. Ako horor slabé, ako romantický film totálne nefunkčné, ako komédia málo vtipné. Jedna hviezdička za pár predsa len svetlých momentov a jedna za pekné sestričky. Ale aj za tie setričky by som kľudne dal dve hviezdičky, keby ich "poteciál" využili lepšie. Celkovo to mohlo byť oveľa lepšie keby sa režisér a scénarista trochu viac posnažili. Neodsudzujem žáner ako taký, ale film je slabota. ()

piserius 

všechny recenze uživatele

No tak děj je hrozný... Jediné, proč se na to dá dodívat jsou ty polonahé sestřičky, ale to je asi jedíné... Pár dobrých scén tam je, ale nic moc světoborného... ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Hrozná kravina....už mne to přestává bavit...když si někde přečtu asijský horor, tak se již dopředu můžu připravit na černý vlasatý přízrak, co leze po stropě, ze záchodu, z vodovodních kohoutků apod. Je to pořád dokola....zlatý americký horory, který se alepoň trošku liší. Jednu hvězdičku dávám za vtipnou hlavu v uzavřené tašce :-) a za docela pěkné holky...škoda, že se nesvlíkly...mohly být hvězdy dvě :-) ()

Ponocnej 

všechny recenze uživatele

rozhodoval sem se mezi 3 a 2* ono to neni tak spatny. film vylepsiji pekne modelky a jejich roztomile slepiceni :-) a jejich nasledne zabiti je taky humorne podane ... ale je to film co bych si rozhodne dvakrat nepustil ()

Reklama

Reklama