Reklama

Reklama

Sop 19

  • USA Body #19
všechny plakáty

Obsahy(1)

Příběh líčí osudy mladíka, kterému se stále zjevuje brutálně pořezaná žena a on neví, co si s těmito přeludy má počít. Zkusí navštívit psychiatra, ale ten mu moc nepomůže, a tak se rozhodne vzít vše do svých rukou a pokusí se vypátrat, kdo to vlastně je a proč se zjevuje zrovna jemu. (Pepy)

Recenze (3)

tombac 

všechny recenze uživatele

Přetažený a překombinovaný thajský skoropokus o Shutter like horror. A to trailer vypadal tak nadějně (přiznám se, že jsa natěšený, jen na jeho základě jsem si v duchu připravoval článek do blogu s výmluvným názvem „Thajský horror opět ve formě!“)... Když si pustíte jednotlivé fragmenty filmu, často vám budou připadat efektní, což zvýrazňuje dunivý hudební a zvukový podmaz, ale jako celek Sop 19 překvapivě zeslabují předimenzované řemeslné položky, ať už se jedná o zbytečné zkratkovité záběry, zálibu tvůrců v digitálních tricích, zpomalených záběrech a bullet-time (švenkování kamery kolem zpomalené nebo zastavené vlasatice působí zvláštně), a především úmorně dlouhá stopáž. Aby se mi chtělo klimbat u snímku, ve kterém se prohání zkrvavená vlasatá obluda, to se mi stává sporadicky i u nejslabších subžánrových příslušníků. ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Klasickí bieli duchovia vykukujúci z tmy sú proste oveľa strašidelnejší, než digitálne potvory, ktoré sa v spomalených záberoch vznášajú nad posteľou, okolo ktorej kamera doslova Matrixovsky obieha. Aj väčšina hororových PC hier je menej prehnaná. Vidno že režisér sa viac než čokoľvek iné chcel pohrať s efektmi, a nevyzerá to síce najhoršie, ale zabíja to každú dobre vygradovanú napínavú scénu. Na druhej strane, filmy s dlhovlasými duchmi bývajú, až na pár vzácnych výnimiek, dosť na jedno kopyto, takže originalita sa cení. :) ()

krusty2 odpad!

všechny recenze uživatele

Nedopozeranych hororov nemam vela ale proste na toto som v nemal chut. Pomale tempo, velmi zly herci a nic moc dej ma priviedli k spanku. Jedine co si pamatam boli este celkom slusne cgi efekty,ale nic viac. ()

Reklama

Reklama