Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 1

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (238)

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Nejgeniálnější film všech dob, jehož kulturní přesah nezná hranice. Toto umělecké dílo svou filozofickou hloubkou a všeobjímající moudrostí zastíní i vznik samotné knihy knih tj. Bible... no dobře kecám, ten film je blbost :o) Další z komedií pro puberťáky o dvou loserech co se snaží sbalit nějakou babu (jenom se do toho navíc přímíchaj ty lesbický upírky). Na druhou stranu sem se celkem zasmál a na polonahé, hezké holky se vždycky dobře kouká. ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Ak si niekto myslí, že výhradné právo na natáčanie B-čkových filmov majú Tarantino a Rodriguez a práve z tohto dôvodu treba znížiť hodnotenie každému, kto by im chcel hovoriť do remesla je rovnako absurdné a tvrdiť že Jacques Cousteau je jediný čo môže točiť podmorské dokumenty. Ja pri hodnotení nejako zvlášť filmy neporovnávam. Svieže, vtipné, sexy = 4 hviezdy ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě už název vypovídá o mnohém. A já od toho vlastně nic nečekal o to víc jsem byl příjemně překvapen, neboť jsem se smál od začátku do konce. Nepopírám, že tvůrci mohli jít do mnohem větších absurdit, ale to nevadí. Blbost, která pobaví. Jsou tam sice takové divné paradoxy jako třeba, holky jedou 2 míle do chaty , ale než tam dojedou je rázem tma a ještě je doženou kluci co vyrazili asi půl hodiny po nich pěšky. A nebo v chatě není záchod jen venku kadibudka , ale přitom je tam velmi pěkná koupelna. ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Od začiatku viem čo dostanem, ale keď vidím názov "Lesbian Vampire Killers" tak kontrolky začnú neprerušovane blikať a nad svojou voľbou neváham. Hošani otrávení životom si to "režú" smer husté lesy za účelom nadýchania sa čerstvého vzduchu a príchodu iných myšlienok. Kto by to bol povedal, že v tamojších podivuhodných zákutiach zrovna prebieha pokus o vzkriesenie kráľovnej lesbických upírok Carmilly. Očividne ide o nenáročnú magorinu, ktorá to o sebe vie a keď už rozumom neprekypuje, má aspoň 5 naivných kočiek (beriem Trudy), meč s rukoveťou v tvare penisu a snaživú prácu chlapcov od grafiky ("after effect"-tak striedavo oblačno). Hračička na jedno pohratie. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Britských parodií není nikdy dost. Ačkoliv mohou v lecčems zklamat, jako třeba tahleta, alespoň pobaví na určité úrovni.   Zabijákům lesbických upírek chybí hodně, ale smysl pro legraci rozhodně ne. Sice to není řachanda až na půdu, spíše se člověk usmívá pod fousy, ale ocení i parodické a sebeparodické prvky. Pravda, v určitých chvílích je film k neukoukání a i přes nízkou stopáž natahovaný. Avšak celkový dojem je nakonec spíše příjemně pozitivní, překvapivě.  Filmu chybí větší rozpočet, lepší triky a efekty, dekorace, kostýmy, pár kudrlinek ve scénáři, a koneckonců i více nahoty, když už jde o lesbické upírky. Některé herecké výkony zaslouží pár kopanců. Na druhou stranu - ono jde o parodii na nízkorozpočtové céčkové horory počátku 70. let. a ty rovněž neoplývaly nějakou genialitou a úžasnými kulisami. Takže je otázka, nakolik jde o úmysl, a nakolik se skutečně děrami ve scénáři a produkci proháněl vítr. Příběh zde vlastně nehraje roli, ale budiž. Dva kluci, lůzři, kteří nemají prachy, ale po kapsách hodně nevyužitých šprcek, v zoufalství vyrazí na výlet kde potkají čtyři nádherné a sakra dobře rostlé holky, pravděpodobně Němky, a společně sdílejí podivnou chatu. Jenže kolem pobíhají lesbické upírky, na vesničce leží kletba, chlapi v hospodě jsou laxní, jen místní farář se snaží nějak bojovat (neb má dceru), a to ještě nikdo netuší, že jeden z lůzrů je poslední potomek rytíře křižáka, který sejmul šéfku lesbických upírek pár set let tomu.  Zábava, jak říkám, je to nenáročná, někdy nudná, jindy vtipná i veselá, ale celkově nemám pocit ztraceného času a osobně jsem se bavil.  Disk nic moc - načne jej protipirát a dvě upoutávky plus dvě jiné najdeme v hlavním menu, jinak nic extra, o čem by se dalo psát. Podtitulky u filmu až na dvě pravopisné chyby na solidní úrovni. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Když poprvé napsali v roce 2003 scénář, plánovali film tehdejší producenti MTV Paul Hupfield a Stewart Williams vydat rovnou na DVD. Režírovat měl Hupfield a postavu Fletche si měl zahrát Williams. (HellFire)
  • Jméno upíří královny Carmilla odkazuje na stejnojmenný upírský román Josepha Sheridana Le Fanu z roku 1872. (m.xFuck)
  • Když holky vyjdou z hospody a nastupujou do dodávky, hraje píseň „Woman“ od Wolfmother. Během taneční scény z chaty hraje píseň „Saturday Night“ od Whigfield. (Duoscop)

Reklama

Reklama