Reklama

Reklama

Výbor ťuťu ňuňu cecíků

(festivalový název)
  • USA Itty Bitty Titty Committee (více)
všechny plakáty
Trailer

Anna naříká na svůj život. Její přítelkyně ji dala kopačky, nedostala se na vysokou a ve světě podprsenek o velikosti C nosí Áčka. Nechala práce a potkala Sadie, sexy lídryni radikální punkové feministické skupiny, která si říká CIA (Clits in Action – kliťáky v akci) . Anna vstoupí do tohoto tajemného světa ničícího falocentrické a misogynské představy a pustí se do své první radikální mise. Poprvé v životě se cítí plná života, protože se stane terčem Sadieina koketování. Když se CIA dozví, že všechny jejich činy byly kooptovány nebo náhle zrušeny, rozpustí svoji skupinu. Může Anna znovu získat přátelství a vzkřísit CIA pomocí geniálního nápadu? Další úžasný film režisérky filmu Ale já jsem roztleskávačka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Pročetla jsem lesbickou příručku od začátku do konce a nepíše se tam nic o tom, že se nemůžeš namalovat." Je obrovská škoda, že hodně lidí tenhle film spíše nasere, než aby jim něco řekl. Ale nebude to jeho vina. Punk rock! ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Lol, teď jsem si všiml toho českého názvu a nestačim čučet :-D Pohodový film, velice zajímavá a originální tématika. Feministky a zároveň lesby mě příjemně zabavily. Vřele doporučuji... ()

5150 

všechny recenze uživatele

Další originální film Jamie Babbit. Místy zábavný, místy k uzívání, každopádně finále se povedlo..)) Za pochvalu stojí zejména soundtrack, to je mazec..)) Mezipatra 2007 ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama