Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V polovici 19. storočia v Belgicku chytili sériového vraha Andresa Martensa a odsúdili ho na smrť. Poprava sa uskutočnila v hlbinách neďalekej uhoľnej bane. O mnoho rokov neskôr, po tragickej smrti svojho otca, ktorý vyšetroval Martensove zverstvá, sa jeho dcéra Kristel spolu s priateľmi rozhodne starú baňu navštíviť... (Slavigrom)

(více)

Recenze (22)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Slušný slasher, o tom žádná. Ale ta forma podání, detaily tváří, třaslavá kamera, tu a tam found footage a výsledkem je mnohdy jen koláž nepříjemných záběrů, z kterých se točí hlava. Vyčistit a "znormalizovat" a byla by to pěkná čtyřka, a to i přes tradičně debilní pobíhání masakrovaných. Úsměv na tváři mi vyvolalo i jednání páně ducha, který s vypětím vší své ektoplazmy skákal do jednoho odloženého těla za druhým jako na běžícím páse a stejně pořád nestíhal. Tři. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné prekvapenie. Keď som išiel do toho, vôbec som nečakal tak výborný slasher. Konečne po dlhej dobe niečo s nápadom, napínavé ako guma od treniek, klaustrofobicko-atmosferické, so slušným masakríkom a gore. Potešili aj masky. Ani postavy sa nechovali tak hlúpo, ako je pri tomto žánri zvykom. Čo sa týka dejovej linky, oceňujem hlavne pekné vysvetlenie mytológie a dôvodov ohľadom krvavého vyčínania hlavného záporáka. Jednoducho, ide o názorný príklad a výstrahu, že vyvolávať ducha vraha v opustenej bani a navyše na mieste kde bol zavraždený, nie je najlepší nápad a že za niečo také hlúpe treba počítať s následkami :). 70/100 ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Po přečtení zdejšího obsahu jsem od filmu rozhodně nečekal žádnej vyšperkovanej příběh. Ale očekával jsem solidní krvavou vybíjenou plnou gore odehrávající se v uhelných dolech. Nemůžu ale říct, že bych s tím co mi bylo nabídnuto byl spokojenej ikdyž převážná většina mých hororových kolegů s tímto kouskem spokojeno bylo. Což o to na krev a gore dojde ale co z toho. Když je klid kamera je v pohodě ale jakmile přijde trošku svižnější akce kamera je neskutečně rozlítaná takže z toho nejlepšího má divák v podstatě💩. Kolegům to možná nevadilo, mně to ale neskutečně sralo a kazilo mi to požitek z filmu. A proto víc jak 2hvězdy nedám. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Ale jo, já byl nakonec spokojený... Na tenhle kousek jsem byl docela zvědavý, přece jenom předchozí snímek obou autorů "Necrophobia" považuji rozhodně za nadprůměrný kus... Musím uznat, že mě Slaughter Night zpočátku docela nudil a roztřepaná kamera vysloveně srala, ale nakonec mě prostředí uhelných dolů dostalo, autoři dost přitvrdili na vraždách a já se začal bavit... Je docela škoda, že oba režiséři zatím natočili jenom dva filmy, myslím, že v chlapcích nějaký ten potenciál dříme, tak by bylo třeba to na hororové scéně trochu rozjet... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Klasický vyvražďovák má šanci oslovit buď fanoušky žánru, nebo ty, co se s tímto typem filmů setkávají poprvé. Duch masového vraha se stěhuje z jednoho těla do druhého a vy si můžete tipovat, kdo zařve jako další. Ani není těžké uhádnout, komu by se mohlo podařit přežít. Podzemí už jsme tu měli několikrát - Krvavým Valentýnem počínaje a rozličnými jeskyňářskými horrory konče (všechny ty pády do tmy a nitra hor, co mají oči...)stejně jako známá klišé včetně toho nejhojněji užívaného - rozdělme se! Spravedlivě 2*, já si ovšem přihodím za několik slušných scén a slušivé gore - kusy mozku poletující vzduchem či odseknutí lebky s horní čelistí rýčem není jediné... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama