Reklama

Reklama

Nová filmová verze slavného King Konga v sobě mísí prvky zábavy, napětí a dobrodružství. Letadlo spadne do neobydlené oblasti Amazonie a ti, co pád přežili, se musí spojit, aby čelili útokům domorodých kmenů. Ale na ostrově nejsou kmeny to jediné, co je bude ohrožovat. Tropický prales totiž hostí také obří pavouky, smrtelně nebezpečné štíry a především pořádně naštvaného a krvelačného King Konga. Jak z ostrova zmizet? Dá se každému důvěřovat? Boj o život začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Mockbuster na snímek „King Kong“ (2005) od Petera Jacksona, do kterého se vmísil motiv povídky „Ztracený svět ´ literárního autora sira Arthura Conana Doyla, rovněž mnohokrát filmově zpracované, a rozpoznat lze i motiv televizního seriálového megahitu „Ztraceni“ (2004). Asylum a jejich céčkový filmový svět. Už úvod stojí zato. Letadlo vletí do džungle a mohutně exploduje. Vidíme trosky rozpůleného letadla, v nichž jsou jen otřesení cestující bez sebemenšího škrábance, jako by seděli v autobuse, který narazil do semaforu. Následně se dozvídáme, že narazili do skály a že první polovina letadla je několik desítek kilometrů daleko. A tak se tam vydají. Dobrodružství začíná a divák již má představu, jak to celé bude vypadat. Cestou je napadají obří CGI monstra, která se v záběru objeví tak krátce, že stačí mrknout a zůstanou nepovšimnuta. Pozor na toho Konga. Jeden by nevěřil, že je to celé o něm. Dokonce jsou také přepadeni domorodou skupinou, která vypadá jako středoškoláci, kteří zrovna mají karneval. Jedna domorodkyně dokonce umí kung-fu nebo co. Jedna nelogická věc za druhou, plus naprosto stupidní dialogy. Popis filmu končí informační větou, že začíná boj o život. To je pravda. O život diváka. ()

Israha odpad!

všechny recenze uživatele

Tři vteřiny digitální šmouhy tvaru velkého pavouka, pár desítek vteřin digitálních šmouh ve tvaru rádobydraků, necelá minuta štírů jako z devadesátkové videohry a v součtu opět okolo minuty konstantně rozmazaného "King Konga". A pak jen bloumání po džungli tam a zpět, řečnění, řečnění a bloumání po džungli tam a zpět. Méně dobrodružný dobrodružný film jsem už dlouho neviděl. Je to Asylum, takže jsem se asi třikrát zasmál u "so bad it's good momentů" (larvální terapie, souboj s noži, exploze bomby - a speciálně ta první scéna je ultimátní nářez, když při hlášce "larvy vyžerou mrtvou tkáň a ránu sterilizují" nacpe týpek borce do díry v noze hroudu bahna s červy :D), ale zbytek je křeč o maximální úrovni křečovitosti. Špatné, nevtipné, nudné, úmorné. Chvílemi jsem si říkal, že blatantní znásilnění Doylova Ztraceného Světa do podoby, kde postavy nemají povolání, věk a dokonce ani pohlaví svých literárních předloh, a kde se neobjeví jediný dinosaurus, je ve své troufalosti aspoň na tu jednu brakovou hvězdu...ale když on je ten film fakt úmorná nuda. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Arthur Conan Doyle se musel doslova obracet v hrobě, když se společnost Asylum rozhodla zareagovat na King Konga Petera Jacksona, natočením dalšího brakového kousku, který se snad nedá označit ani za „céčkovou“ záležitost. Leigh Scott rozhodně nepatří mezi uznávané režiséry a většina jeho filmů skončila v „odpadních stokách“. A ani tentokrát tomu nebylo jinak. Předem chci všechny varovat, že od tohoto filmu opravdu nic dobrého nečekejte, jinak budete velmi zklamáni! Jistě však existují i takoví nadšenci (milovníci braků) jako já, kteří si prostě podobnou zábavu nemůžou nechat ujít. Hledat největší slabinu filmu je vážně hrozně těžké, protože zkritizovat se dá skoro všechno. Od slabých hereckých výkonů (přestože se zde objevilo několik známějších tváří: Boxleitner, Amanda Ward, Rhett Giles, Steve Railsback), nezajímavých postav což byl velký problém, protože většina děje se točí převážně kolem chození lidí po ostrově, přes špatná digitální monstra až po trapně namaskované domorodce. 20% ()

t.mon 

všechny recenze uživatele

Takže... King of the Lost World je narozdíl od jiných Asylumovek, Syfy apod. dobrý film. Ano, je levný, ano, je amatérský, ano, je to špatné, ale teď tohle všechno hoďte za hlavu a soustřeďte se jenom na zábavu. U mě to funguje(Fungovalo to i u 100 milllion BC), a u vás? A teď já: Já mám studio TAHE rád a nikdo to nezmění(lepší dílka Mega Shark vs. Giant Octopus, 100 Million BC). A na KotLW jsem se těšil opravdu hodně, a už už jsem k tomu chtěl začít dělat titulky, ale pak jsem na zadní stránce DVD od ŘV MS vs. Crocosaurus uviděl, že za měsíc to vyjde, a tak nelituju, že jsem to kilo vyhodil. KotLW je Asylum, a nic se na tom nezmění. Byla škoda toho, že opice se zde objevila jen na minutu, ale jinak štíři, pavouci, masožravý rostliny i domorodci atd. ušli. Hlavně domorodci byly svině(ten rituál jsem si málem spletl se znásilněním(asi proto je to NC-17(u nás))). Ale kreatury byly jinak vynikající a já se dobře bavil. Jen mě trošku mrzí, že Kong nebyl líp udělanej. Ale co se dá od Asylumu čekat, no. 85%. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Chlapcom od Asylumu asi už pomaly dochádzajú nápady. Marketingovo však na to išli dobre. Na obale veľký opičiak akoby sám volal ja som väčší než Jacksonov King Kong. Horšie to už bolo so samotným filmom. Typické prerastené či legendárne pokémony ľudí samozrejme lovili, ale dostali tak malý a tak nevýrazný priestor, že si ich divák nemal šancu ani do sýtosti užiť. Dokonca aj samotný opičiak sa na scénu dostane v záverečnom miš-maši, a aj to len v troch záberoch. Celý film je vlastne putovanie partie po pralese. Kecy, chôdza a minimum akcie však z filmu spravili len nudnú frašku niekdajších MEGAlegiend. Toto od kultu prešlo asi o "kilometer, docela ďaleko". Absolútne nikto, dokonca ani ten najvernejši Asylumák sa nemá šancu baviť úvodných 70 minúť. Posledná zhutnená echtBÉ 10-minútovka film nemá šancu spasiť. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama