Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

dopita 

všechny recenze uživatele

Dneska se dá natočil film opravdu o všem, i o rozmazlenejch psech z Beverly Hills. Čivava se ztratí kdesi v Mexiku a všichni se můžou posrat, jen aby ji zachránili. Všichni psi samozřejmě mluvěj a podávaj lepší "hereckej výkon" než lidi, včetně šerednej a nesympatickej Jamie Lee Curtisové a velkotlamy Piper Peraboovej (tej to ale sekne), páč dostávaj mnohem větší prostor než lidi. Ti jsou odsunuti do role komparzu. Je to zhovadilost, což se dalo čekat. Neškodná volovinka pro děti, která svým sentimentem až tak nesere, teda kromě posledních asi deseti minut, to se mi zvedal kufr. ()

Upswing 

všechny recenze uživatele

Naprostý súhlas s "kleopatrou". Nikdy by som takýto film nebol pozrel nebyť jej štvorhviezdičkového hodnotenia a mojej zvedavosti.. Nakoniec sme sa bavili celá rodina, možno o to viac že psi sú jej súčasťou. Tento film už mal byť dávno v červených. Každopádne pre majiteľov čiváv povinná "jazda" !!! :-) ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Aby bylo jasno hend od začátku. Já jsem milovníkem drsnosrstých jezevců a čivava je z hlediska líbivosti psem až na úplném konci mého rozlišovacího spektra. Nemám nic proti tomu, když váš psí kámoš s vámi spí ve vaší posteli kam vás večer milostivě pustí, ale nesnáším lidi co své miláčky navlíkají do oblečků. Tedy krom velkého mrazu když hrozí, že vám váš metrový ne zrovna vysoký parťák promrzne od země a budou ho bolet záda. Tedy když jim lidé nasazují čepičky, botičky atd... To je něco úděsného... Vím ale také, že ač plemeno s modrou krví, nebo ten nejposlednější nejošklivější kříženeček z ulice mají jedno společné. Obrovské láskou překypující srdce ke svému páníčkovi a bezbřehou věrnost a to se nesmírně cení. U mne to vyvažuje vše ostatní. A když potomstvo chtělo vidět tento film, řekl jsem proč ne, dnes večer bude čivava. Začátek mne opravdu dostal, protože tam byli prakticky jen oblečení psi, kteří navíc mluvili a to ještě ne moc vtipně. Trochu jsem pookřál když se na scéně objevila člověčice Piper Perabo, kterou já rád .-). Pak se naštěstí Chloe ztratí v exotickém Mexiku a film dostal celkem dobrý spád. Navíc jsem si zvykl na to psí mluvení a docela mně to i bavilo. Droboť byla nadšená a já byl rád za ten společně strávený čas, který by si jinak uzmul tablet. Tohle je film hlavně pro děti. Cením si toho, že tentokráte nebyla potřeba tam někoho zabít (viz tátá Lvího krále), což děti vždy rozhodí. A proto dám za 3 diamanty z náhrdelníku. * * * ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná rodinná komedie s mluvícími zvířátkami, která hodně rychle utekla, aniž by jakkoliv nudila. Film je zajímavý od samého začátku až do úplného konce, všechna zvířátka od pejsků přes krysu až po leguána jsou zajímavá a i když se dá říci, že tohle je jen další klasická šablonovitá rodinná komedie plná klišé podle zažitých postupů, tak mně se to přesto líbilo. Filmy s pejsky jsem vždy měl rád a budu je mít rád i nadále, v tomhle případě je to doplněno zajímavým dějem a zajímavým přátelstvím mezi vlčákem a čivavou, do toho se po stopě své lásky vydává další čivava, zkrátka ač je mi 23 let, tak film se mi maximálně líbil a zapůsobil na mě tak, jak to asi tvůrci plánovali. Tohle je už šestý film od Rajy Gosnella, který jsem viděl, z těch sedmi, které natočil (dosud jsem od něj neviděl jen Agenta v sukni), a musím říct, že začínám mít pro tohoto režiséra opravdu slabost, protože točí zajímavé filmy, které jsou pro mě atraktivní a které mě dokáží zaujmout. Nejinak tomu bylo i v tomto případě, kdy jsem se opravdu bavil a film jsem si příjemně užil. Zkrátka mám pro rodinné komedie se zvířátky dost slabost a nestydím se za to, film vnímám jeko velice povedený a neváhám udělit po zásluze nadprůměrné hodnocení, z mého pohledu si film čtyři hvězdy zaslouží. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Tento film paradoxne viac zaujal môjho päťročného syna, (aj to len na jedno pozretie) hoci primárne by to mala byť komédia pre dospelých. Takže tie dve hviezdy sú od môjho syna, u mňa by to bol odpad jak prase. Ak by som sa mal ja opakovane dívať na potulujúcu sa a z kabelky stratenú čivavu strácajúcu botičku a náhrdelníček a bojujúcu s dobermanmi, zrejme by niečo s mozgovňou nebolo v poriadku. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Když Papi mluví s Manuelem o Chloeině ukradeném obojku, Manuel říká, že ji chtěli zachránit před tím „ďábelským psem, co ji honí“. Jméno Vasquezova dobrmana El Diablo znamená ve španělštině „ďábel“. (kesinaa)

Reklama

Reklama