Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film ze školního prostředí trošičku mi připomínající "Nebezpečné hry" (1998). Kterak školní outsider odhalil v rámci svého novinářského koníčku kriminální činnost na půdě střední školy. Film se mi líbil i díky svéráznému B. Willisovi. Každopádně školní filmy mám rád. Možná i proto, že se v nich stále vracím do mladých let. Podle hodnocení vidím, že nás takových není moc. Což mi ale filmový požitek z dívatelného filmu nemůže zkazit. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Navím sakra kde přesně začít, ale bylo to celkem dobrý, tedy v míře. Některým hlaškám jsem se opravdu překvapivě rád ze srdce zasmál, ale stejně během sledování smrdí průměr ze všech stran. Nevím proč do toho to projektu šel i Bruce Willis, pač na tohle od něj nejsme zvyklí. Je to přece ten borec co chrání naši planetu a vyřídí všelijakou špínu naši populace, aby se nám žilo o něco lépe, ale aby si své problémy ventiloval na puberťácích? Ach jo... Naštěstí tu nehraje hlavní housle, takže není až tak na očích a proto největší šašek má jméno Reece Thompson. Scénář je tak strašně hloupý, že ho raději ani nebudu nakousávat. To raději bych nakousnul Mischu Barton a věnoval ji cenu nejlepšího herce filmu. Nic od toho zkrátka nečekejte, prostě se nanejvýš zasmějete u některých scének, ale kdybych mohl doporučit pro mě určitě lepší alternativu tak jednoznačně Cry Wolf, který má alespoň napinavější scénař. Bruci Bruci Bruci... ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Příběh v klasickém noirovém schématu je zasazený do prostředí americké střední školy. Oproti temnému Zmizení (Brick) je ale mnohem veselejší. Vyšetřující mladý smolný žurnalista na rány pěstí odpovídá suchými hláškami, propadá neodolatelnému kouzlu femme fatale Mischy Barton a místo cigaret v ústech notoricky žmoulá žvýkačku. Povedené gagy inspirované humorem teenagerovských komedií zapadají do dobře napsaného scénáře. I když je komplikovaný konec mírně chaotický, film nenechává na pochybách, že tohle je ta pravá Drsná škola. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně klišé o školním otloukánkovi, jenž roste záběr od záběru a na druhé netradiční přístup k studentské tématice v rytmu klasických detektivek. Dohromday to působilo nevyváženě a předvídatelně, ale přesto to dokázalo bavit. Snad proto, že hlavní hrdina tentokráte nebyl vztek budící fracek či díky rozumně nadávkovaným vulgaritám, které filmy z americké střední tradičně provázejí. A na závěr bych zmínil skupinku školních vyvrhelů v čele s Tanyou Fischer, která mi ve své stupidnosti strašně sedla. 50% ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Light teenagerská komedie se zakomponovaným "krimi" příběhem. Někdy jsem se celkem ztrácel ale při záverečné rekapitulaci jsem se chytil. Plno dobrých hlášek a úsměvných scén ale na druhou stranu pár hluchých míst. Bruce Willise nevýrazný. To se ale nedá říct o mé oblíbenkyni Mische Barton, která se zde aji odhalila... :-) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv lokace filmu není nikdy přesně uvedena, je možné všimnout si vlajky New Jersey v kanceláři Kirkpatricka (Bruce Willis). Willis dokonce vyrost v Jersey, konkrétně v Penns Grove. (KucC)

Reklama

Reklama