Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Satirické komediální drama, v němž Robert De Niro hraje upadajícího hollywoodského producenta,který se snaží ubránit ponížení ze strany Hollywoodu.Při natáčení svého nového filmu prochází doslova peklem.

Film je natočen podle knihy What Just Happened? Bitter Hollywood Tales from the Front Line od Arta Linsona, ve které autor popisuje své zkušenosti jako producent v Hollywoodu. (Worissek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Konečně inteligentní komedie u které jsem se opravdu pobavila. Vždycky mě zajímalo tak trochu zákulisí filmu a zde jsme svědky i zrychlených záběrů, které umocňují rozpoložení hlavní postavy naprosto ponořené do spěchu. Robert De Niro byl pro tuto roli naprosto skvělý a nikdy by mě nenapadlo jak dostávají producenti zabrat a jsou to vlastně takové figurky na hracím poli, které stojí za vším a přitom je lidé neocení. Nyní se také z filmového byznysu dělá mnohem větší věda než dříve a spíše než o umění jde většinou o to jak co nejsnadněji a nejlevněji vydělat prachy. Tady vidím jako skvělý nápad rozestavět postavy podle svého gusta do kulis k nějakému předešlému filmu a nechat je působit jednotvárně. Kristen Stewart byla v mini roli také skvělá :-). ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Art Linson .. Fajn záležitost, chytrá, ale místy mi přišly situace a postavy až neskutečně vyšinuté, přitažené za vlasy. Měl jsem tak obdobný problém, jako u předešlé Barryho satyry, Wag the Dog. Nebo je tak dokonalou? ___ Částečně podobně zaměřené jako Tropic Thunder, ovšem proti ní se bojí skutečně říznout a rozhodně tak famózně nebaví. Dobrou vzpomínku na What Just Happened? tak obstarává především výborný Robert De Niro a spousta menších byť někdy nevýrazných roliček, kde v čele stojí otrávený Bruce Willis či roztomilá Kristen Stewart. 70%. ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Co je to víc? Komedie nebo drama? Robert De Niro je posedlý hraním. Baví ho patrně víc než cokoli jiného, takže točí a točí. Na úroveň scenářů nehledí a na hodnotu filmů už vůbec ne. Inu asi se drží hesla, že vše bude stejně jednou zapomenuto. Kdo si za milion a tři století k tomu na něho z pozemšťanů vzpomene? Takže vlastně skrz tenhle úhel pohledu na život, když ho to baví, tak proč by nehrál v kdečem?***(6.12.2010) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"BRUCE WILLIS JE TLUSTEJ?" "TLUSTEJ, S VOUSAMA JAKO GRIZZLY..." Perný týden v životě hollywoodského producenta ve výborném De Nirově podání. Ovšem I další obsazení stojí zato, přičemž hvězdy jako Willis nebo Penn hrají sami sebe a v nevděčné pozici šijí do primadon ve svých vlastních řadách, což z pozice diváka, který příležitostně žasne nad zveřejněnými požadavky hvězd a hvězdiček showbizu, můžu kvitovat jedině s povděkem. V návaznosti na to se režie i kamera tváří jako něco na způsob skutečného záznamu a v rámci své kategorie jdou tak hlavní myšlence snímku pěkně na ruku. Osobně se mi tento nepřikrášlovaný pohled do zákulisí továrny na sny líbil hodně. 80% ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Podobny jako Be cool. Ovsem Be cool byl cool ne jako tenhle kůl a proto neni cool. R. De Niro oproti Travoltovi, nepusobil jako ostrileny profik (TOP 30 nejvlivnejsich producentu Hollywoodu :-) ale spise jako ubehana loutka pracujic s vysinutyma lidma. Mozna tento film poukazuje skrytou dusi vsech filmovych tvurcu :-) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Heslo filmu "In Hollywood, everybody can hear you scream (V Hollywoodu tvůj křik každý uslyší)" je hříčka na slavný titulek filmu Vetřelec (1979) "In space no one can hear you scream (Ve vesmíru tě nikdo neuslyší křičet)". (HappySmile)

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama