Reklama

Reklama

Pomsta divoké kočky

  • USA Alley Cat
Trailer

Obsahy(1)

Skupina násilníků přepadla její prarodiče a následkem byla smrt jednoho z nich. Po určité době se Billie, která výborně ovládá techniku bojových umění, dostane s několika členy bandy do konfliktu a podaří se jí je zneškodnit. Neschopnost soudu však způsobí, že gangsteři se brzy vrátí na svobodu a sama Billie je obviněna. Nedokáže jí pomoci ani její přítel - policista. Proto se Billie rozhodne vzít spravedlnost do svých rukou. Noc zúčtování se blíží... (McLushi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Po Cynthii Rothrock přichází nová hvězda bojových umění, hlásá obal. Asi takhle: jestli je Karin Mani opravdu obdobně zdatná v bojových umění jako Rothrock, tak z tohohle filmu to nepoznáte. Ale zase párkrát ukáže prsa, jestli vás to uklidní. O scénáři nemá smysl mluvit, film samotný byl natočený tak za 5,50 a souboje jsou sice četné, ale ubohost sama a nadto odehrávající se povětšinou v noci a blbě (respektive vůbec) nasvícené. Nudný zbytečný videošrot. A to jsem fanda do ženských akčňáků. Pobavila jen Simona Stašová dabující vězeňskou lesbu (pro nechápající: stejnou roli si zahrála v seriálu Přítelkyně z domu smutku). Jinak "alley cat" je výraz pro prostitutku, jen nechápu, proč je v názvu filmu, když v něm o žádné prostitutky nejde. Distribuce u nás - Video-Spoj. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Zábavný béčko, který mě bavilo až do konce a to cením. Hlavní bitkařka celkem pěkná sympaťanda, vždycky když jí při běhání vyruší nějakej uchylák nakope mu prdel a jde domu, tentokrát ale přepadnou její prarodiče a to neměli dělat! ()

Reklama

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Přesně to napsal už uživatel choze, naprosto souhlasím. Jen dodám, že podle mě je to jeden z nejhorších filmů všech dob, co se týče celkového zpracování. Je dobře, že je prakticky neznámý. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Dosť slabota. Akože hrdinka má fajné kozy a zjazvený záporák pôsobí celkom cool (aj keď v závere sa prejaví ako strachopud) ale inak nie je o čo stáť. Akcie je síce dosť ale je slabá, choreografia je nulová, často vidieť, že sa neudierajú. Proste brak čo sa ale dá bez väčšej ujmy pozrieť. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama