Reklama

Reklama

VOD (1)

Po nezdařené transakci v utajení se ztratí 40 kilogramů heroinu a policisté, kteří byli do akce zapojení, jeden po druhém umírají. Mezi kolegy Salt a Maxem pomalu mizí vzájemná důvěra a situace je přinutí učinit několik velmi závažných rozhodnutí. (Filmbox)

Recenze (35)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dost slabý film, film jsem si nechal na noční promítání a čekal jsem něco víc než jen divně, zmatenou blbost kde se furt někde běhá a kecá. Navíc Madsen hraje dost prkeně a nehodí se mi do týhle role. Příběh je navíc děsně obehranej a už děsně nudnej. Takže jediná věc co může tenhle film zachránit je snad jen pár docela kick ass hlášek. Ale to je asi tak všechno. ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Bravurně zvládnutá režie (Raul Inglis), hudba (Cliff Martinez) i kamera (Andrzej Sekula). Walker (Madsen) je čistokrevný Max Payne a i na styl vyprávění je to velmi znát. Dokážu si jej představit ve stejnojmenném filmu místo Wahlberga a měl bych asi i lepší pocit. Každopádně atmosféra Vice se vám kvalitně zažere pod kůži a vy budete s napětím očekávat, jak se to vlastně vyvrbí. Bravo! 85% ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Poteší pouličný slovník (hlavne John Cassini dáva spomenúť na to najlepšie z Joa Pesciho), poteší Michael "mám sklonenú hlavu" Madsen v Paynovom balóňaku, poteší aj Daryl Hannah, ktorú som v tom junkie prelive 20 minút nespoznával. Lacné noirove béčko, ktoré toho veľa obkukalo, ale ktoré na kolene patlaná réžia a hlavne tempo ťahá dole medzi neškodné videojednohubky okolo 50%. Atmosféra sa dostavila posledných 10-15 minút. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nudná kriminálka s ješte nudnějšími dialogy typu ,,venku prší" ,,jo" fakt kravina pustil jsem si to jen že mě lákal rádoby akční obal a Madsen který mě tady zklamal ve všech stránkách.. ve filmu mluví jak kdyby měl hašiš, akční scény odfláklý, hnusná Daryl Hannah s botoxem.. vtom filmu jde fakt o nic černoši běhaj po měste a zabíjej policajty jen tak bez kukly ale to je přece jedno, detektivové je nenajdou páč vypadají všichni stejne ,,vystřílim všechny negry vtomhle městě!" jednu hvězdu za Madsenovo pěkný fáro :) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Temný příběh policisty, se kterým se život nemazlí. A s nikým se nemazlí ani on. Michael Madsen v roli, kde konečně vynikli jeho herecké přednosti. Dobře odvedený scénář mu dal šanci rozehrát charakter policisty, který je obyčejným člověkem, avšak zodpovědným za své činy a činy svých kolegů. Když se během akce ztratí nějaké to množství drog, rozehraje se plejáda událostí plného vzájemného podezření, nečekaných zvratů a překvapení. Docela by mě zajímalo, jak by si s takovouto látkou poradil Quentin Tarantino. Raul Inglis, který to nejen režíroval, ale je i autorem scénáře, to pojal vše podle svých představ a nutno uznat, že jeho vize není nijak špatná. Skupinka policajtů do chvíle největšího průseru vzájemně vycházela s respektem a pokorou. Ale když se to prostě pokazí, nejen že kryje každý sám sebe, ale s velkou nedůvěrou dokáže pokořit i jeden druhého. Snímek je nízkorozpočtový a ani to není znát. Dobrá práce s kamerou a světly vytvořila vizuální dílo hodné obdivu. Když jde o špinavou práci, vždy to smrdí průserem a o tom pojednává tento snímek, který mezi policejními filmy velmi vyniká. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Michael Madsen a Daryl Hannah si společně zahráli již v prvních dvou dílech filmové série Kill Bill. (Folky)

Reklama

Reklama