Reklama

Reklama

Vánoční štěstí

(TV film)
  • USA An Accidental Christmas (více)

Obsahy(1)

Vicky a Jason žijú oddelene po 15 rokoch manželstva. Ich dve dospievajúce deti zariadia, aby strávili Vianoce spoločne na pláži. Ale ich rodinná dovolenka sa skomplikuje, keď sa zjavia Vickin šéf a Jasonova skvelá asistentka. Čím viac času trávi Jason s Vicky, tým viac mu je jasné, že toto manželstvo ešte nie je zďaleka u konca. Rozhodne sa jej navrhnúť, aby to skúsili znova. Bude treba veľa šťastia, plno lásky a malú dávku mágie, aby sa táto rodina dala znovu dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

freddy 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl opravdu mnoho desítek vánočních filmů, ale snad žádný nebyl tak špatný, jako tento, což je dáno hned několika faktory. Předně je to naprosto směšný a zoufale předvídatelný děj, se kterým si autor scénáře zřejmě nedal příliš práce a když už si dal práci a vytvořil nějakou dramatickou situaci, tak je to situace, která mi do toho příběhu ani příliš nezapadala a hlavně nebyla vůbec dramatická, ale spíše směšná. Teď mám samozřejmě na mysli scénu se synem hlavních hrdinů, který se záhadně ztratí při výletu na kolech. Ale on ani ten zbytek není o moc lepší, samá obvyklá klišé a šeď bez jakýchkoliv pokusů o inovaci a bez viditelné snahy přinést v rámci žánru něco nového, něco zajímavého, něco dosud neviděného. Jediné, co by se dalo označit v tomto filmu za zajímavé je nápad natočit vánoční film ve slunné Kalifornii. Takových vánočních filmů, které by se odehrávali někde na pláži v teple je hodně málo a to je snad jediný nápad, který lze u tohoto jinak skrz naskrz nudného vánočního filmu pochválit. Opravdu jsem se obával, že během jeho sledování usnu, což se naštěstí nestalo, ale mnoho opravdu nechybělo. A tak tedy tenhle vánoční film hodnotím jako nepovedený a zbytečný a radím vám, dejte od něj ruce pryč. Uděluji jednu hvězdu, protože na lepší hodnocení to opravdu není. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 2/10 ... Vizuální stránka: 3/10 ... Soundtrack: 3/10 ... Didaktický potenciál: 1/10 ... Celkový dojem: 2/10. ()

Reklama

Erinien odpad!

všechny recenze uživatele

Já obvykle nebývám moc kritická ale tenhle "film" mě vážně vůbec nezaujal. Od začátku bylo jasné jak to skončí a neměla jsem vůbec chuť hrdinům fandit. Hlavní hrdinka má jakousi krizi středního věku. Její manžel používá rtěnku a obličejovou mimiku má dost zvláštní. Nejsympatičtější je dcera tohoto páru. Ztráta času. ()

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

V tomto filmu není nic - NIC! co by udrželo diváka alespoń v nějakém maličkatém napětí nebo pozornosti....a nesympatická hlavní hrdinka tomu nasazuje korunu. Hrůza! ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama