Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nudné léto v jednom nudném městě se rychle změní v šílenství, když parta puberťáků najde v lese stopy lesního muže, takzvaného sasquatche. Nikdo netuší, že stopy jsou dílem dvou místních blbů Zerka a Shirtse, kteří chtějí zbohatnout na prodeji zaručeně pravých sádrových odlitků obrovských tlap. Jen potřebují, aby se celá záležitost pořádně probírala v novinách a televizi, a pak se jim peníze pohrnou. Jaksi ale pozapomněli, že by někdo mohl přijít na to, že stopy jsou podvrh. Na cestě do města je uznávaný odborník, který má ověřit pravost všech nálezů (hoši totiž kromě stop nastražili i podomácku vyrobené lejno). To je ale taky pitomec k pohledání, a tak je docela možné, že Zerkovi a Shirtsovi jejich ujetý plán vyjde. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

Master19 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, na tento film musí být nálada a nečekat umělecký požitek, ale jen takovou ulítlou blbinu. Dramaturgie vyprávění na přeskáčku z pohledu různých postav je dobře sestavená, celé to odsýpá a výborné je i dávkování vtipu, notně svázané s jednotlivými absurdními (?) postavičkami. Skvělé je, že některé vtipy si můžete užít díky různých úhlům pohledu i víckrát. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Ale jo, takové blbinky mě zaručeně pobaví a našlo se pár momentů, kdy jsem měl slušné záchvaty bránice, ale to jen a jedině díky Longovi a Kernovi (vtipnému a zhulenému), jakmile pánové nebyli na scéně, stálo to za starou bačkoru až na sranda bitku na závěr. Podobné filmy: Napoleon Dynamit, Pulp fiction :-) ()

Reklama

in flames 

všechny recenze uživatele

Názov Vtipný a zhulený dáva predstavu úplne iného žánru, toto je nevináá komedia pre deti s ľahko romantickým nádychom, a asi aj toľko treba čakať, Justin je skvelý a pomaly hovoriaci maník bez trička je tiež funky, ale naozaj film nemá takmer žiaden dej no dá sa spozerať do konca ak nečakáte nič seriozného... ()

Káronoš 

všechny recenze uživatele

Slabší, ale přesto pulzující zábava, která neurazí. Celkem dobře vymyšlená zápletka s dobře časově na sebe navazujícími scénamy. Příjemně jsem zabavil čal s (pro děti) malinko náročnější komedií s netradičním, ale jako vždy dobře obsazeným Justinem. Řekl byl že celkem povedený projekt. Hodnocení: 5.5/10 ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Carl Weathers chutnajúci vzorku umelej sračky. Až mi ho prišlo ľúto keď si spomeniem na časy Rockyho či Predátora. Určite si ani on takto svoju kariéru nepredstavoval. Zväčša trápna komédia, ktorá celý svoj potenciál vyčerpá v celkom svižnej prvej polovici (úvodná scéna mečovania nemá chybu- hudba jak z Titanicu a do toho Justing Long- "Gavin, čo to počúvaš za sračky?" + zhúlený polonahý blonďatý šašo).....skrátka bola zábava avšak časom prechádzajúca do trápnych skečov. Označiť réžiu za spackanú nie je úplne na mieste, našli sa oddychové momenty ktoré mali na počudovanie celkom príjemnú atmosféru a Jeremy Sumpter to v hlavnej úlohe slušne tiahol. Tento film mal na viac. A stačilo málo, len trochu poupraviť scenár. 30% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Režisér chcel vo filme použiť pieseň "The Final Countdown" od skupiny Europe. Nestalo sa tak, pretože podľa jeho slov autori skladby požadovali príliš veľa peňazí. (m.a.t.o.)
  • Ve scéně, kdy Gavin (Jeremy Sumpter) přichází domů, venku svítí slunce. Po příchodu do kuchyně je však venku déšť. (Kriklan49)
  • Do natáčania v rezidenčnej štvrti Portlandu boli zapojení aj miestni obyvatelia, ktorí robili komparzistov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama