Reklama

Reklama

Kouzlo Avataru a akce Hvězdných válek. Animovaný sci-fi film Bitva o planetu Terra vyšel celé dva roky před celosvětovým hitem Avatar, přitom mu může směle konkurovat i dnes! Originální příběh o planetě, kterou chce lidstvo kolonizovat, ale místní druh se tomu brání, je doplněný o hravou animaci plnou fantastických nápadů a navíc ho doprovází dokonalá hudba. Nenechte si ujít opravdovou událost ve světě sci-fi a nechte se okouzlit úžasným světem planety Terra! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (182)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Na Terru čekám už skoro ty dva roky a konečně jsem se dočkal. Když člověk přehlédne jednodušší animaci, čeká ho úžasný zážitek. Scénář také neni věru nápaditý, ale vynahrazuje to celkové zpracování. Nádherné prostřední a design plavidel plus úžasná hudba. Mohlo to být klidně o hodinku delší, protože se dalo pár věcí ještě roztáhnout (třeba minulost), ale zase by to zřejmě nebylo tak svižné jako teď. Momentální nadšení možná opadne, ale zatím pět. -"I believe they can fight, sir." -"Good. Then they die with honor." ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem přemýšlel nad maximálním hodnocením. Jedinečnost, kterou tento animovaný film oplývá, by si to zasloužila. Boj mimozemských obyvatel planety Terra s příchozími lidmi, má podobný (a jednoduchý) charakter jako Avatar, vyznívá však tak nějak přirozeněji. Originální svět, na který se dobře dívalo, dobrá a nenásilně působící hudba. Že je animace jednoduchá mi nevadilo. Na druhou stranu mě to ani vyloženě neoslnilo, takže 4*. ■ Dost dlouho jsem čekal na DVD a když ho mám, vytkl bych mu, že sice avizuje i 2D, ale jinak, než v 3D, se na to dívat nedá a že přestože avizuje české titulky, nedají se zapnout. Takže bylo na výběr jen mezi angličtinou a českým dabingem. Naštěstí se té angličtině dá rozumět. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Konečně taky jednou pěknej akční animák, kterej to tentokrát vzal opačně a ukazuje invazi lidstva k mimozemšťanům. Animace sice neni žádnej zázrak,ale neurazí, obzvlášť ke konci ne a to co tenhle film drží, je opravdu výborná hudba ( i když je fakt, že mi přišla trochu povědomá) a dobrej napínavej příběh. Nenáročný a zábavný, tak to má být ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Everything different scares them. Nemá to animaci jako Pixarovky. Nemá to příběh plný morálních zásad jako Dreamworks. A i přes to všechno působí Terra velmi originálně a nebál bych se ji komukoliv doporučit. Velmi vydařená žánrovka! ------- Podoba s Avatarem je na místě, že by James pokukoval po inspiraci ? ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Letové a bojové sekvence za jasných 5 hvězd - za takové scény by se nemusely stydět ani Star Wars. Ale ta animace postav - bída. Chůze divná a vzhled figurek velice laciný. Nijak originální příběh, zato však originální prostředí... budiž! Tři a půl hvězdičky - pohodička. Znovu už to ale vidět nemusím. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Film měl premiéru 8. září 2007 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (Terva)
  • Scenár filmu bol pôvodne napísaný pre hraný film s realistickou CGI animáciou, keďže sa ale nepodarilo nazhromaždiť dostatok peňazí, bol film natočený ako 3D animovaný film. (Krnac)
  • Film byl natočen technologií TriOviz Inficolor 3D. (Terva)

Reklama

Reklama