Reklama

Reklama

Klan nindžů

(neoficiální název)
  • Tchaj-wan Shu shi shen chuan (více)

Obsahy(1)

Za vlády dynastie Ming ohrožují Čínu japonští ninjové vyslaní japonským ministrem obrany(Yasuaki Kurata) na čínské území. Jejich hlavním úkolem je odstranění schopného čínského generála (Ti Lung). Ten je nucen hledat pomoc u tří mistrů bojových umění (Philio Kwok, Sheng Chiang,Lu Feng), za nimiž pošle svého syna (Han Yu). Tři mistři v utajení chrání generálův dům, který se jen hemží úkladnými vrahy a falešnými sluhy. Hrdinové ale musí čelit samotnému ministru obrany, největšímu bojovníkovi Japonska a zachránit generálova syna. (miklaras)

(více)

Recenze (3)

miklaras 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrný kung fu film, ovšem zajímavý za prvé tím, že ho režíroval Philip Kwok(5Venoms) a několik Venoms v čele s Sheng Chiangem do něj obsadil. Zároveň se tu objevily dvě velké hvězdy, Ti Lung v roli generála, který vyšle svého syna hledat pomoc proti ninjům a Yasuaki Kurata, který byl osvědčenou japonskou tváří v čínských i taiwanských filmech. Kwok uměl dělat dobré choreografie, takže i tady docela stojí za vidění, ale jinak Ninja rozhodně nepatří ke špičce MA filmů. ()

MichalM 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl (minimálně 10-krát) asi před patnácti lety na VHS jako "KLAN NINJŮ", a co si pamatuju, tak se jedná o celkem zábavnou ukázku kung fu a ninjutsu. ()

Reklama

Modiwish 

všechny recenze uživatele

Netypická ''Venomka'', už jenom proto, že tam nehraje zbytek party kromě Chianga, Kwoka a Fenga. Roli generála si zahrál To Lung a vůdce japonských ninju Yasuaki Kurata, který se poprvé objevil až v nějaké 50. minutě a potom v závěrečném fightu. Boje byli celkem nabouchané a nápadité,už jenom kvůli účasti ninju, ale na druhou stranu byli takové suché, nebyla v tom nějaká šťáva. Většinou scénáře filmu neřeším, ani si to nijak nevšímám, ale tady mě to bouchlo do uši- velice jednoduchý a předvidatelný, bez špetky nápadu. Dlouho jsem váhal, ale uděluji 3 hvězdy, celkem zklamání, čekal jsem víc od takových herců.. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama