Reklama

Reklama

Vítej v džungli

  • USA Welcome to the Jungle (více)

Obsahy(1)

Syn newyorského primátora Michael Rockefeller během jedné z výprav do džungle Nové Quineje zmizel. Jeho tělo nebylo nikdy nalezeno. Říká se, že padnul do rukou kanibalských kmenů. O čtyřicet let později se dva páry přátel vydávají do džungle pátrat po jeho osudu. Jejich hledání se brzy mění v zoufalý boj o život. Domorodí kanibalové sledují každý jejich pohyb. Z cestovatelů se stavá lovená zvěř, smyčka se kolem nich stále více stahuje. Kanibalové chystají krvavou hostinu… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

PetrPan2 odpad!

všechny recenze uživatele

V 70tých letech minulého století vznikl v Itálii zajímavý subžánr, a to kanibalské horory... při sledování těchto filmů, jsem si nejednou položil otázku: Může být něco horšího, než Italské kanibalské horory??? A Bůh mi po letech mlčení odpověděl: Ano může! Jejich americké remaky :o( A jak už to u pánbíčka bývá, zase měl ten filuta pravdu. Předělávat v dnešní době politické korektnosti filmy plné sexu, násilí, drsných gore efektů... je stejně hloupé, jako kdybyste udělaly remake pornofilmu a vyškrtli ze scénáře všechny erotické scény. Co zbude je nuda, nuda a zase nuda... ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, opravdu to byl horor, ale dokoukat. Během tohoto eposu, se dozvíte spoustu zajímavých věcí, které se vám zároveň s titulky vykouří z palice (tuším, že se jednalo o sexuální vztahy uvnitř amerického spolku pohlavních hrdinů). Jediný co si pamatuju je, že jeden z Rockefellerů nevelí světové ekonomice, ale kmeni nějakejch pošahanejch domorodců, kteří spasou naši ústřední čtyřku. Wow! ()

Reklama

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Velký špatný. Ve většině filmu se akorát chodilo nezáživnou džunglí a jediné, co tuto nudnou výpravu obohacovalo, byla tupá dramata mezi postavami. Jedni se chtěli mermomocí bavit, druzí ne a... je jasné, jak tato potyčka asi dopadla. Postavy mi vyloženě lezly na nervy - ať už to bylo duo ožralů, nebo hysterka, která se plně projevila až na konci. A konec byl vlastně i to, na co člověk celou dobu čekal a naprosto neuspokojil. Děj mě tedy naprosto nebavil a jediné, co bych na tom shledal tak nějak uspokojivým, jsou rekvizity lidských těl, které vypadají realisticky a je vidět, že si na této stránce dali tvůrci záležet. I když je vše ukázáno jen sporadicky a ze tmy, aby nebylo moc gore (jakože ho vážně moc není ve výsledku). Viděl jsem už spoustu found footage a tohle je jednoznačně jedno z nejhorších. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Některým filmům pomalejší rozjezd odpouštím, ale čeho je moc, toho je příliš. Když se prvních 55 minut nic neděje a všechno, kvůli čemu se hororový fanoušek na film dívá, se odehraje v posledních 25 minutách a ještě tím stylem, že vlastně nic není pořádně vidět, je něco sakra špatně. Vždyť motiv kanibalů poskytuje takovou škálu možností, ale ve Welcome to the Jungle se neobjeví ani jeden zajímavý nápad! Natáčení alá amatérská kamera navíc působí značně nevěrohodně a osud postav je vám ukradený. Dvě hvězdičky za pěknou přírodu, pokus o obnovení kanibalského žánru a za to, že ta poslední půlhodinka byla jakž takž koukatelná. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Bohapustá vykrádačka viacerých filmov. Tvorcovia si hovorili buď za a) Dnes je ff strašne cool, to nám budú teenageri žrať, aj keď točíme blbosť, za b) My sme geniálni, že točíme dnes ff, keď je to tak strašne cool...ale je to videofilm, je to na úrovni niektorých kvázi hororových kravín, ktoré idú v kinách. Nápad s dvoma rozvetvenými líniami je fajn, ale nič sa tu poriadne nerozvinie, štáb proste nemal ani na poriadne masky/gore efekty a tak nemohlo vzniknúť nič iné, ako mdlý horor. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama