Reklama

Reklama

Vítej v džungli

  • USA Welcome to the Jungle (více)

Obsahy(1)

Syn newyorského primátora Michael Rockefeller během jedné z výprav do džungle Nové Quineje zmizel. Jeho tělo nebylo nikdy nalezeno. Říká se, že padnul do rukou kanibalských kmenů. O čtyřicet let později se dva páry přátel vydávají do džungle pátrat po jeho osudu. Jejich hledání se brzy mění v zoufalý boj o život. Domorodí kanibalové sledují každý jejich pohyb. Z cestovatelů se stavá lovená zvěř, smyčka se kolem nich stále více stahuje. Kanibalové chystají krvavou hostinu… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Některým filmům pomalejší rozjezd odpouštím, ale čeho je moc, toho je příliš. Když se prvních 55 minut nic neděje a všechno, kvůli čemu se hororový fanoušek na film dívá, se odehraje v posledních 25 minutách a ještě tím stylem, že vlastně nic není pořádně vidět, je něco sakra špatně. Vždyť motiv kanibalů poskytuje takovou škálu možností, ale ve Welcome to the Jungle se neobjeví ani jeden zajímavý nápad! Natáčení alá amatérská kamera navíc působí značně nevěrohodně a osud postav je vám ukradený. Dvě hvězdičky za pěknou přírodu, pokus o obnovení kanibalského žánru a za to, že ta poslední půlhodinka byla jakž takž koukatelná. ()

PetrPan2 odpad!

všechny recenze uživatele

V 70tých letech minulého století vznikl v Itálii zajímavý subžánr, a to kanibalské horory... při sledování těchto filmů, jsem si nejednou položil otázku: Může být něco horšího, než Italské kanibalské horory??? A Bůh mi po letech mlčení odpověděl: Ano může! Jejich americké remaky :o( A jak už to u pánbíčka bývá, zase měl ten filuta pravdu. Předělávat v dnešní době politické korektnosti filmy plné sexu, násilí, drsných gore efektů... je stejně hloupé, jako kdybyste udělaly remake pornofilmu a vyškrtli ze scénáře všechny erotické scény. Co zbude je nuda, nuda a zase nuda... ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Už X rokov sa hovorí o tom, že Američania chcú urobiť remake kanibalskej klasiky Taliana Rugera Deodata CANNIBAL HOLOCAUST. Hovorí sa to i v r. 2009. Ale už pred rokom natočil biedny scenárista (JUMANJI, ARMAGEDDON) a režisér (KAT) Hensleigh niečo, čo sa na slávnu klasiku ponáša tak veľmi, až to prestáva byť vtipné. Nepochybne môže byť reč o nepriznanom remaku. Keby som bol Deodato, určite by som zvažoval žalobu (už za vykradnutie legendárneho záberu s nabodnutou ženou). Hensleigh nemá šancu vytvoriť také kontroverzné dielo s presahom, ako Deodato počiatkom 8O. rokov. Naopak, nakrútil len ďalší (kvázi)dokument s akože realistickou kamerou. dej pojednáva o štyroch nesympatických, nadržaných , mladých hovadách, ktoré v Novej Guinei hľadajú pred desaťročiami sa tu za veľmi záhadných okolností stratiaceho syna boháča Rockefellera (mimochodom bez irónie: vynikajúci nápad!). Tam, kde Deodato provokoval (otvorené sexuálne scény), znechucoval (gore, zvieratá) a opantával (uhrančivá výprava, hudba, atmosféra), tam bezradní Američania ponúkajú plieskanie zadočkov v hustej tme. Najlepší je záver s Rockefellerovými nohami. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kvituji, že nedošlo na Parkinsonovu kameru, protože snad jen dřevák by točil tak, že není nic vidět. Ba co víc, jde o lepší kousek než taková Záhada Blairwitch, která je v rámci žánru tragédií. Deodatův majstrštyk zůstává samozřejmě i nadále nedostižný, ale tenhle film si z něj i leccos vzal. Plusem je rozhodně příroda - prales, četné vodopády, řeka. Skupina se chová typicky, jak už to v podobných filmech bývá, rozkraveně, povýšeně, bezohledně k okolí, za což po právu zaplatí. Vcelku věrohodná je i ponorková nemoc, které čtveřice propadne. Minusem je technika FF, která zde neumožňuje spatřit to, co by divák v přímém přenosu očekával - řezničinu. A tak uvidíte už jen naporcované nebožáky. Nejlepší je oběť naražená na kůlu, co připomene Kanibaly, jen zde je to trochu jinak - proč ne. Být film natočen normální technikou s gore scénami naplno, pak by šlo jistě o minimálně lepší průměr...2,5* ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, co to bylo? Nejdřív jsem se lekl už v úvodu filmu - film na český trh dal INTERSONIC a z mých zkušeností, tato společnost dává na trh jen odpad! A pak to začalo, amatérská kamera, nezajímaví herci a příběh?? Žádný! Mne to připadalo, jako nějaký studenstký film. A ten konec - katastrofa.......... nestahujte, nekupujte, utíkejte..... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama