Reklama

Reklama

Muppets: Vánoční koleda

  • USA The Muppet Christmas Carol (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Klasický sváteční příběh Charlese Dickense v rukou stále rozpustilých Muppets jiskří humorem a veselou náladou! V roli hamižného Ebenezera Scrooga vystupuje Michaela Cain a celá podívaná není nic jiného než pořádný švindl! Scrooge tráví vánoční večer sám a navštíví jej duchové, kteří ho přenesou v čase a nechají ho nahlédnout do jeho do minulosti, současnosti i budoucnosti a není to nijak pěkná podívaná! Ale při té příležitosti se setká s chudým, hodným a skromným Bobem Cratchitem a jeho rodinou, do které patří také Tiny Tim, který Scrooga poučí o skutečném významu Vánoc. Spolu s původní hudbou a oslňujícími triky je tento dobrosrdečný sváteční příběh vynikající zábavou, která vaši rodinu dokáže potěšit vždy znovu o každých vánocích. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nádherné!!! Inak sa ani nedá nazvať tento vianočný muppet príbeh, ktorý vás svojou láskavosťou, ľahkým a nenásilným humorom doslova vtiahne do vianočnej nálady. Je len škoda, že slovenské televízie takéto filmy neponúkajú, lebo ku klasickým perinbabám, popoluškám či mrázikom by toto bol skvelý doplnok. Možno sa toho raz dočkáme. Je vidieť, že syn ide v šľapajách svojho talentovaného otca, čo Brian Henson týmto filmom dokázal na vysokej úrovni. Ešte raz - nádherný príbeh. 90 % ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Jedno z tých lepších spracovaní známeho Dickensovho príbehu. Hlavne tým, ako je vtipné a nápadité, pritom sa drží predlohy. Aj z hľadiska Muppetov ide o jeden z ich najlepších filmových počinov. Duo rozprávačov je fakt srandovné a nedáva tak priestor nude. Caine je tam síce iba za hviezdu, ale dá sa na neho rýchlo zvyknúť. Obsadenie bábkových postavičiek i kulisy sú opäť poňaté masovo a ani pesničky príliš nevadia. Takže viac ako spokojnosť. ()

Reklama

Lokitre 

všechny recenze uživatele

Opravdu skvělé a zatím nejlepší verze Vánoční koledy jakou jsem kdy viděla. Každý mapeťák tu má svou roli, která se objevuje v původním Dickensově díle. Mimochodem sám Charles Dickens tu hraje taky. Gonzo (nebo zde Dickens) nás provází celým příběhem. A nebyli by to Mupeti, kdyby při hraní neuďáli nějaké chyby. Například když orel Sam začne o americkém vlastenectví, ale pak si uvědomí, že hraje britskou postavu nebo když Zvíře ... no prostě je sám sebou. A konečně zjistíme jak vypadají děti prasata a žáby :). Úžasná hromada zábavy. ()

Javert 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že Sezame, otevři se a muppety jsem nikdy moc nemusel, Vánoční koleda mě velmi příjemně překvapila! Vtipy byly vtipné, muppeti nebyli trapní a okoukaní a Michael Caine byl jako Scrooge vynikající (navíc vidět a slyšet ho zpívat se vám jen tak nepoštěstí:-)). Muppets: Vánoční koleda je filmem s fantastickou vánoční atmosférou, vytvořeným jak pro děti, tak i pro dospělé a musím říci, že já si ho budu pouštět každé Vánoce! ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení a pro mě asi nejlepší filmové zpracování Dickensovy Vánoční koledy. Líbilo se mi všechno. Lidští herci, loutkoví herci, někteří byli k sežrání, i když muppety moc normálně nemusím. Tady tomu dodali na zajímavosti, nevšednosti a úsměvnosti. Všemu ukázkově sekundovaly triky, krásně zpracovaní tři duchové a i hudba byla pěkná. Já musím jen smeknout a rukou si vrátit čelist do míst, kde byla před sledováním této pohádky, protože mi v jejím průběhu dost padala. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama