Reklama

Reklama

Recenze (10)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Opět jeden z naprosto neprávem zapomenutých a "ztracených" filmových počinů, který rozhodně stojí za pozornost!! Film je složen ze skladby kraťasů, které působí, jako by byly o 30 let starší, než jsou. Působí temně, bizardně, ošumtěle ... ale také vtipně!! Naprostá bizardnost až surealismus se mísí s brutalitou, černočerným humorem a násilím. Některé kousky vás doslova donutí políbit koberec (či linoleum, záleží, čím je váš byt vybaven) v křečích smíchu!! Tedy pokud máte alespoň určitý běžný smysl pro černý homor. Moji favorité jsou rozhodně "Vyhrál ste náš dům" a poslední kousek "box". To jsem nechápal a řval smíchy! Geniální, ujeté, bizardní, atmosférické, temné, šílené ... doporučuji všem!! ("bouračka na křižovatce" také stojí za to!! :-)) ). ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Francouzi se filmových experimentů nikdy nebáli, a Adrénaline je toho skvělým příkladem. Podivuhodný slepenec třinácti krátkých povídek, na nichž se vyřádilo sedm (!) autorů, mezi nimi i Alain Robak, režisér povedeného gorefestu Baby Blood. Mnohdy se o příběhu nedá ani mluvit, ale co segment, to bizarnost. Některé jsou sice trochu slabší (shodou okolností se to týká těch černobílých), ale většina z nich je opravdovou lahůdkou pro milovníky černého humoru toho nejhrubšího zrna. Povídky jako Graffiti a Sculpture Physique útočí nebývalou silou na vaše bránice, naproti tomu Revestriction připomíná noční můru. Interrogatoire, Urgence a Corridor zase vynikají ostrou pointou. Je tak téměř nemožné, aby si každý divák nevybral tu svou. P.S: Flipnicovi díky za tip. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

100% ujetost složená z bizardních krátkometrážních kousků. Jejich kvalita je ale nevyvážená za což musím dát jednu hvězdu dolů. I přesto jde o kvalitní nálož černýho humoru. A kdo nemá rád černej humor tak je rasista. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

No povedzme. Keď je na filme niečo fakt skvelé, tak sú to tie zábery medzi jednotlivými poviedkami. Čo to bolo, peklo? Fakt cool! Zato kvalita poviedok klesá a stúpa od jednej ku štyrom hviezdam, raz som ani nechápal o čo išlo (bolo to asi tým, že poviedka nebola ukončená), a záver úplne mimo; navyše mal byť hororový a pritom opakovane vykrádal klasický vtip od Monty Pythonov. Experiment funkčný, atmosféra (paradoxne) výborná, zábava tak pol na pol ()

cunesk8 

všechny recenze uživatele

Parádní záležitost. Krom jednoho příběhu jsem se neskutečně bavil. Sem tam bizar, sem tam krutý buchec smíchu. :D Příběh v metru naprosto neskutečně natočen, geniální křižovatka, You win our house, Pravačka, levačka......95% ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Čirá anarchie. Povídkovej experimentální úlet, kterej zkoumá možnosti média, a boří u toho veškeré hranice. Divácky nevděčná záležitost, vyžadující otevřenou mysl. Koukal jsem na to stejně jen kvůli Robakovu Corridoru, kterej tady ostatní povídky vysoce převyšuje, a je prudce zábavnej a koukatelnej. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Příjemná kompilace více či méně zajímavých krátkých bizarních a většinou černohumorných filmů, z nichž se mi většina líbila a moji favorité jsou jednoznačně "Vyhrál jste náš dům", strop a auto, ale i většina ostatních je dost povedená, ti humorné pobaví a skoro všechny zaujmou svým nápadem. A i přes těch pár slabších se mi na to celkově dobře dívalo, ale na tom asi má podíl i rozumná stopáž. Jenom jsem teda nepochopil, co měly znamenat ty předěly, kde ve frontě stojí nějací... slepci? a nic jiného, než že tu řadu zabírá postupně kamera až na její začátek v tom není. Každopádně jsem rád, že jsem tenhle zapomenutý a zapadlý film objevil, stál za to. 4* ()

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

Naprosto parádní soubor krátkých nočních můr a " bad tripů", které sice většinou nejsou nijak přehnaně originální, ale je to taková prdel, že je to prostě radost. A musím říct, že u některých jsem se cítil dost stísněně, i když závěr byl vždycky pěkně černohumorný. Takže z mého pohledu ideální poměr. ()

Reklama

Reklama