Reklama

Reklama

Corridor

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Dobrodružný / Komedie
Francie, 1989, 8 min

Obsahy(1)

Krátký snímek o manželském páru důchodců, kteří nabízejí svůj dům, ale ne ke koupi. Je možno ho vyhrát. Brzy se v domě objeví zájemce a chce si nemovitost prohlédnout. Dříve než stihne dopít nabídnuté kafe, zjišťuje, že je zamčen v tmavé chodbě a začínají se dít velmi nebezpečné věci… (Mertax)

Recenze (9)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Babča s dědou se asi hodně nudí a tak si vymyslí hru ve které jde o kejhák. Kdo projde dveřmi za kterými je vždy nějaký destruktivní překvápko, má vyhráno. Výhra v podobě baráku je jeho. Nebo snad ne ? Ještě tu čekají jedny dveře... ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Tento dom sa nedá kúpiť. Iba vyhrať. Je vám to jasné ? :-) Odporúčam všetkým milovníkom naozaj veľmi čierneho humoru. (31.8.2009) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čím dále se náš hrdina dostává tím to začíná být zajímavější. Pasti přestože jsou primitivní dokáží pořádně zabolet, hlavně v případě, kdy vám žiletky pěkně zajedou pod kůži, nebo na vás padá žehlička. Samozřejmě celý film musíte mít na paměti, že jde především o komickou podstatu snímku, který má především pobavit. To znamená, že i umělé useknuté uchu vezmete s povděkem.Obrovským plusem tohoto snímku je výborný herecký projev hlavního aktéra, který předvedl úžasný výkon jenž měl za úkol především pobavit. Černý humor byl trefný, přesně cílený a oku lahodící. Pamatujte si, že z tohoto snímku plyne jedno ponaučení: nikdy nehrejte žádné hry o cizí dům! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Úsměvné, napínavé, nápadité, krvavé, svižné, zábavné. Prostě dobře promyšlený, natočený a pojatý krátkometrážní horror. Čistě v rámci krátkometrážní horrorové tvorby byl šel i na plný počet. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pasti, pasti, pastičky. Ak niečo chcete, musíte za tým ísť. Aj keby to bola cesta plná utrpenia. Rázny kraťas plný krvavých nástrah. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý krátkometrážný film plný černého humoru, ktorý sa vôbec nebere vážne. Režíjna prvotina Alaina Robaka je plná krvavých efektov a nechutných krvavých detailov čo dotiahol k dokonalosti o rok neskôr vo filme Baby Blood. Každopádne pokiaľ sú filmy s pastičkami a la Saw vašou šálkou kávy, budete sa baviť královsky. ()

Reklama

Reklama