Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V druhém celovečerním dobrodružství se budou naši animovaní hrdinové Fry, Bender, Leela, Profesor Farnsworth, Dr. Zoidberg a byrokrat 34. stupně Hermes Conrad snažit spravit trhlinu v časoprostoru, skrze kterou do našeho vesmíru pronikl obří chapadlovitý vetřelec s podlými úmysly a nadpřirozenými schopnostmi. Lidem na Zemi vnutí nové náboženství, do jehož čela se jako slepý k houslím dostane Fry, který obyvatele Země přesvědčí, aby "modrou planetu" opustili a vydali se na cestu do nebe... Zemi tak ovládnou roboti, v čele s nikým jiným, než Benderem.
Tento film je druhým v řadě z připravované čtveřice. Zbývající dva mají být na DVD trh uvedeny v letech 2008 a 2009. (havLord)

(více)

Recenze (270)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Dvojité zvracení, znamená radost.......... Průzkum anomálie "roztržení vesmíru" může začít. Posádka, která vyhraje, může vyrazit na průzkum. Hádejte, kdo vyhrál. Planet Expres. (to není spoiler - to je Benderův osud) CITÁT - A jak je to nebezpečné?...... Tak opět spousta hustých hlášek, trapných situací, vtipu, humoru, zvracení a beznaděje. To je Futurama. CITÁT - Kdo si hraje, nezlobí......... Bender a jeho "Džbánkový test" je opět geniální situace. Milion a jedno chapadlo je o existenci robotů a o vesmírné lásce. CITÁT - Kritizovat umí každej............... ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Nadprůměr, ale na kvality krátké stopáže je to málo. Je mi záhadou, proč autoři zasáhli seriál do potencionálně nejslabšího místa - do stopáže - a nechali se svést představou, že vydat jednou za čas film bude divákům stačit. Nápad s příšerou, která představuje spirituální nebe se ale přesto počítá. 70% = 4-/5 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to tak duchaplné jako první film, ale pořád je to docela vtipné. Obrovské chapadlovité stvoření není nic moc originálního, ale to nic nemění na tom, že se to může pořád brát jako parodie sci-fi žánru, teď možná i trochu s odkazem na Lovecrafta. Celkově je v tomhle ale strašně moc témat, která dohromady nejsou až tak dobře řešena. ()

baXter 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době konečně další dávka Futuramy. Musím dát 5*, protože je to prostě Futurama. Srovnal bych to v kvalitě s předchozím filmem Futurama: Bender's Big Score (video film) . Je to zábava, ale je to prostě film a ne díl serálu a ke konci už trošku dochází šťáva a zábavnost, ale i tak paráda :) //aktualizace: mé nadšení ochladlo a srovnávám na 4 stars. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Název odkazuje na frázi „the beast with two backs“, termín vztahující se k sexuálnímu spojení dvou lidí a běžně používané Williamem Shakespearem. (HellFire)
  • Když žil Fry s Colleen, volal Dial-A-Joke 8.128 krát. (HellFire)
  • Při útoku chapadel monstra na město můžeme sledovat postavičky běžící do budovy pojišťovny. Jméno této pojišťovny zní „Space Farm“, což je narážka na „State Farm“ (velkou americkou síť pojišťoven). Slogan State Farm říká „Life, Auto and Fire“. Slogan Space Farm zní „Life, Auto and Monster“. (HellFire)

Reklama

Reklama