Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve Whippany Park School studenti slaví Senior Skip Day. Matka i sestra přesvědčují Adama Harrise (Gary Lundy), aby se zúčastnil očekávané párty, ale introvert Adam ví, že by tam jen chřadnul kvůli půvabné dívce jménem Cara, s níž chodí Scott. Párty se má konat v domě ředitele Dickwaldera, který o tom samozřejmě neví, a když mu to Adam omylem prozradí, popudí proti sobě celou školu. Harris tedy nabídne, aby se večírek konal u něho doma. Zpočátku se sice nikdo nehrne, ale posléze se akce zvrhne v pořádně divoký mejdan. Zničený Adam vidí, jak se Cara miluje se Scottem, a když se paní Harrisová vrátí z práce, nestačí se divit, co se to děje. Přesto studenty kryje před ředitelem, který mládež hledá. Den je zachráněn, z nýmanda se rázem stává hrdina a nakonec získá i pohlednou dívku. Režii americké komedie má Nick Weiss, hrají Larry Miller, Tara Reidová, Norm MacDonald, Kayla Ewellová ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

freddy 

všechny recenze uživatele

Upřímně nechápu zdejší velmi nízké hodnocení. Tenhle druh komedie mám velmi rád, prostě mi filmy ze školního prostředí a z prostředí mladých lidí tak nějak přirostly k srdci. A tenhle film mi rozhodně nepřišel jako špatný, naopak ho považuji za to lepší, co lze v tomto žánru vidět. Jsou zde naprosto geniální vtípky, dějově je to docela dobře zvládnuté a herecky to je v rámci možností také relativně dobře zvládnuté. Prostě si maturitní ročník udělá před maturitou párty a ředitel školy se snaží všemožně zjistit, kde ta párty je. To je popis tohoto filmu jednou větou, delší popis opravdu není třeba. A mně se to docela líbilo, výborně jsem se bavil a film mi utekl velmi rychle. Takže naprosto nechápu zdejší hodnocení. Ale zase je pravda, že ne každému tento žánr a takový druh filmů sedí, já tyhle filmy hodnotím v rámci onoho vymezeného žánru teenagerovských komedií, a v tomto pohledu je to průměr, a tak taky tento film hodnotím. Takže dávám tři hvězdičky. Ale jak už tu píše jiný uživatel, lze si u tohoto filmu najít mnoho důvodů, proč film odsoudit a hodit ho do odpadu. A kdo bude chtít, tak ten ho do toho odpadu hodí. Já jsem však s výsledným dojmem z filmu spokojený. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Po 10 minutách jsem film vypnul a už nikdy nechci vidět. Do předu vím jak to dopadne. Onen looser nakonec svou vyvolenou dostane a nakonec bude i velký machr svojí třídy ne-li školy. Typické že?! Ano , toto schéma je asi v tisícovce podobných komedií. Jenže tam třeba hraje někdo sympatický, není to dělané pro blbé a není to vlezlé. Jak to myslím? Předně hlavní hrdina je tak nesympatický a vyloženě zralý na ránu pěstí už od prvního záběru. To není jen on. Nikdo z tohoto filmu vyjímkou je Tara Reid (a ta je tam jen chvilku , opět se někdo jen známý proběhne v malé produkci) za to nestojí a taky ona má moji hvězdu. Ta blbá forma!!!! Myšlena je forma , kdy se neustále na publikum mrká a mluví k němu, ale tady je to pokaždé v nevhodnou chvíli. Kdyby aspoň hlavní hrdina tak mluví , ale on tak mluví každý a dokonce to mumlání slyší ostatní.Halo toto funguje v seriálu nebo v parodii jenže tam to dopředu čekáte. Ne , vážne toto je jeden ze zbytečných filmů a stupidních jako třeba Tohle je Sparta , ale tam se to dalo čekat. Nuda,nuda,nuda! Dokonce nevím čemu se má člověk smát?! Kdyby radši rozdali peníze chudým a na tento film se vykašlali , tak by posloužili daleko více lidem. Tomuto filmu se vyhněte velkým obloukem jako komunista Topolánkovi. ()

Reklama

numi 

všechny recenze uživatele

Opravdu necharismatický hlavní představitel, nepříliš komické situace a neoriginání zápletka jsou vyváženy tím nejdůležitějším - dokonalou absencí fekálního humoru a trapných rádoby vtipů (až na jeden, dva vegetariánské úlety). Film se svým nepříliš záživným způsobem šine kupředu a neuráží vaši inteligenci, takže se dá přežít a místy, ale opravdu jen místy, dokáže i pobavit. [září 2008] ()

LemurKata odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu jak se někdo může chtít podílet na něčem takovém a už vůbec nechápu, že tenhle film nesedí na prvních příčkách nejhorších počinů všech dob. Příběh žádný, zápletky nepochopitelné, humor nevtipný, herci nesympatičtí a jediný alespoň trochu dobrý nápad - myšlenky pronesené nahlas směrem ke kameře, byl naprosto zpackaný. PS:.....Hl. hrdina mi přišel jako velmi nepovedená kopie Ryana Reynoldse obarvenej na černo s podivným předkusem (AngelAngie) - a já pořád přemýšlela, koho mi ten ťunťa připomíná! ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

klasicky neoriginální americká pubertální komedie s ohranými rádoby fórky a dokonale předvídatelným scénářem napsaným snad přes noc... největšími klady je pár vskutku pohledných objektů a hrstka úsměvných minut; z početnějších záporů nutno nevynechat maximálně nesympatického hlavního hrdinu a fakt, že je to zas naprosto vo ho*ně. sám vlastně nevim, proč na to čumim, přestože čtu "Komedie USA"... 50% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama