Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem totální průšvih o bláznivé stalkerce, ale místo toho je to jen lehce přepísknutá mírná zábava o slečně, která už vážně potřebuje zakotvit a zoufale se přimkne k muži (přístavu), který o ni nestojí. Není to žádné veledílo, ale zahřeje souzněním duší, které, stejně jako zmíněná slečna, nemají pevný bod, a tak putují od senzace k senzaci, aniž by si příliš uvědomovaly, že to, co hledají, už mají. Totiž svoji vzájemnost a souznění. Bohužel, tenhle motiv nebyl dostatečně využitý.______ Těšila jsem se na nějaké prozření skupinky lovců senzací, že konečně pochopí, jak jejich povrchní směřování je jen zástěrkou touhy po něčem hlubším, ale toho jsem se nedočkala. Zůstalo jen u náznaků. Mainstreamový film se nejspíš zalekl vážnějšího tónu. Taky není ničím podložené, proč skupina poutníků za ničím najednou tak vzývá a podporuje Mary, která jen sledovala svůj blud o lásce. Kdyby ta holka byla aspoň milá i k ostatním, ale ona je jen sebestředná. Proto se nedá uvěřit, že by se o ní vůbec někdo zajímal. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Sandra patří mezi mé oblíbené herečky. S rolí prdlé zamilované Mary se vypořádala dobře. Stále jsem si ale říkala, proč žena, které je 45 let přijala roli, která se k jejímu věku tak nějak nehodí. Já bych do toho nešla. Připadala bych si sama před sebou divně. Hrát káču, která se po jedné schůzce naslepo zamiluje do chlapa a pak ho nahání po všech čertech... Sandra je pořád pěkná baba, ale už je na ní znát věk. Bohužel. Rolí, které představují potrhlé dívky, které se chovají jako puberťačky, už by se měla vyvarovat. Svého komediálního ducha může prezentovat i jinak, než podivným výrazem ve tváři, poskoky a třepajícíma se rukama. Umí to i inteligentnějším způsobem. A i když byl film poměrně zábavný, chyběla mi v něm romantická tečka. Náznak tam byl, závěr byl slušný, ale... Tři hvězdy. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jak Sandra Bullock, tak i Bradley Cooper, si vybrali velice slabou chvíli a tyto dvě komerčně nejúspěšnější hvězdy minulého roku se musejí sklonit před Thomas Haden Churchem, který si celý film ukradl pro sebe. Film není ani komedií, ani romantickým a už vůbec není romantickou komedií. Na to je zde příliš málo vtipu a žádná romantika. Postava Mary mě neuvěřitelně iritovala a z filmu jsem neměl vůbec dobrý pocit. Zbytečné mrhání časem. Více na etparadise. ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Jako Slečna Drsňák i v Návrhu byla Sandra Bullock (v rámci možností) okouzlující, ztřeštěné role jí sednou. Tady už je to ale trochu moc přitažené za vlasy. Sandra se sice snaží a místy je vskutku roztomilá, ale výsledek je spíš zoufalý. Není špatná ona, snaží se ze své role dostat maximum, špatný je ten film sám o sobě. Na romantickou komedii je v něm prabídně málo vtipu, romantiku jsem tu nepostřehla už vůbec. A ten konec s dolem je prostě zoufalost sama. Dvě hvězdy, alen jen kvůli těm šíleným rudým kozačkám. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Parádna oddychovka. Smial som sa na mnohých miestach a prišlo mi, že sa všetci zúčastnení svojimi rolami naozaj bavili. Toto je totiž úplný výplach, komediálna blbina, pričom v takýchto filmoch poväčšinou nehrávajú dobrí herci. Tu sa zišla kvalitná zostavička. Sandra Bullock je už rokmi overený komediálny talent a aj tu opäť raz ukázala aká je dobrá. Mne sa jej postava a ako ju podala veľmi páčila. Ostatní rovnako fajn. Skrátka ideálny film na nedeľný večer keď máte chuť len vypnúť a zasmiať sa. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Film sa nakrúcal  v Santa Clarite v Kalifornii (USA) od 30. júla do 3. októbra 2007. (Arsenal83)
  • Sandra Bullock obdržela Oscara za hlavní herecký výkon ve filmu Zrození šampiona (2009), přičemž den předtím převzala Zlatou malinu za snímek Slečna zamilovaná. Poprvé v historii se tak stalo, aby protagonista převzal obě ceny v jednom roce. (Yardak)
  • Sandra Bullock získala za roli Zlatou malinu v kategorii Nejhorší herečka a společně s Bradley Cooperem další Zlatou malinu za Nejhorší pár roku. (Chrustyn)

Reklama

Reklama