Reklama

Reklama

Recenze (3)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nádejný hororový režisér Stevan Mena v tomto pseudodokumente trochu uvoľnil priame hororové zameranie a narozdiel od jeho počinov Malevolence či Bereavement ponúkol odľahčenú čiernu komédiu. Tá pojednáva o béčkovom hororovom režisérovi, ktorý sa snaží dokončiť svoj film, čo mu komplikujú stále nové prekážky. Film mi pripomínal príjemnú vec "What Just Happened", ktorá sa však nezaoberala hororom a nachádzalo sa tam množstvo známych tvárí. Tu sa ich tiež zopár objaví, ale ide skôr o menej známych ľudí, ktorí však i tak potešia. Predsa len, toto bola úplne iná, nenápadná liga a aj keď to má slabšie a stereotypné chvíle, celkový dojem mám dosť dobrý. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Komediální béčko o vzniku a natáčení béčkové vyvražďovačky. Film si na nic nehraje, herci nejsou moc dobří, protože vlastně nemají ani moc hrát, postavy jsou napsaně inteligentně a přímočaře, humor nevypadá cíleně a vykonstruovaně. Toto vše dohromady dodává celé této taškařici look reality, a proto mě výborně bavila. Doporučuju s tím,. že hororový je zde pouze název filmu, jedná se čistě o nízkorozpočtovou komedii. 75% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Až nečekaně povedené. Film vyprávý o tom jaké to je natáčet béčkový horor. A že to není žádný med nám předvede Naughton coby režisér. Mena si vzal skvělé téma a zabalil to do zábavné hmoty plné absurdity a banality. Rozhodně to není žádná hloupá prvoplánovaná blbina. Jestli je opravdu tak složité natočit béčko tak to lituju všechny režiséry, herce. K filmu samotnému jsem se dostal omylem, když jsem čekal horor tak jsem si to sehnal a nějak jsem nekoukal na podnázev "A comedy", ale nemůžu vůbec říct že toho lituju. Nejvíce mě překvapily celkem známý herci třeba jako David Naughton z Amerického vlkodlaka v Londýně, Brian O´Galloran z Clerks Gunnar Hanse coby první Leatherface, Ken Foree či malé kameo Micka Garrise. Film příjemně odsýpá a díky vtípkům se ani nudit nebudete. Film je pojat tak trochu jako dokument, máme tu rozhovory s fiktivníma postavama a pak jsme u natáčení, což tvoří asi tu nejlepší část. Během filmu není téměř žádná hudba a tak film také díky kameře vypadá tak trochu amatérsky, ale na druhou stranu to vypadá amatérsky záměrně. 75%. ()

Reklama

Reklama