Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Potom ako mračno geneticky modifikovaných ôs vzlietne do ovzdušia, malé mestečko ostane zahalené rúškom smrti. Devin Hall dostane strach o svoj život, keď uvidí ako výnimočne agresívne osy napadnú bezdomovca. Zhrozený vidinou, že prichádza niečo strašné, prijme pomoc od novej zástupkyne šerifa Jane Kozik a profesorky entomológie Katherine Randall, aby sa spoločne pokúsili zastaviť osy, kým nenaberú na sile. Zdá sa, že zmutované osy menia svoje obete na trúdov. Je nádej zastaviť túto vládou vytvorenú zbraň skôr ako sa všetci v Black Stone stanú ľudskými inkubátormi pre ďalšiu vlnu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

nany2121 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašnéééé, nevkusnééé a maximálna hovadina !! Komentár obsahuje hneď nejeden SPOILER, ale na vašom mieste by som si ho prečítal. Osy nasťahované v ľudských mŕtvolách, ktoré ich plne ovládajú a dokonca cez ne rozprávajú je nonsens. O tom že tvorcovia spravili z hlavnej hrdinky podľa môjho skromného názoru nechtiac kurvu, ktorá sa najskôr zabaví s jedným bratom a po jeho smrti dolezie za druhým bratom,, a teda podotýkam že sa jedná o dvojčatá. Tak toto mi normálne nepríde!! A to, že včeli si spravili kráľovnú s ľudského dievčatka už radšej ani riešiť nebudem! A ešte mi nedá jedna vec, musím spomenúť strelecky súboj zástupkyne šerifa a agentky, ktoré stoja od seba asi tak dva metre možno menej,, obidve vystrelia,, ale špeciálna agentka netrafila !!! Miestny grafik musel byť alkoholik, lebo spraviť včeli v podobe pohybujúcich sa rozmazaných škvŕn po oblohe dokážem aj ja. Čiže radšej efekty, dej, či hudbu riešiť nebudem, bo nič také v tomto šmaku nebolo!!! ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých lepších horrorov o osách.O včelách a osách je hodne filmov,ale väčšinou nič moc.Nie že by tento film bol bohvieaký,ale na TV produkciu dosť obstojné.Genetický zmutované osi ako zbraň proti teroristom,nie najhorší nápad.Taká kombinácia sci-fi a zombie horroru.Film stal cca 2 milióny dolárov,ale moc to nie je vidieť.Vmestí sa do slabšieho priemeru,celkom sa na to dá pozerať. ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda a nemá daleko do odpadu! Obvykle se na podobné filmy vůbec nedívám a ani si jich nevšímám. Ale Black Swarm mě upoutal svým celkem slušným coverem. A tak jsem si řekl, že to zkusím, i když jsem si byl téměř jist, jak to dopadne. A dopadlo to přesně tak. Roj geneticky zmutovaných vos útočí na malé městečko. Už to je záruka toho, že to bude ptákovina. Ale kolik je tam těch nesmyslů, já je v půlce filmu přestal počítat. Moderní laboratoř pod karavanem? Lidi, ze kterých se stanou vosí zombie? ... Tož, snad jste si nemysleli, že to bude cool? Jediné, co mi bylo sympatické, a za to je taky ta jedna (nebo spíš půl hvězdy), je role Roberta Englunda a zmínka na Elm Street. Takže jsem se zase jednou nehorázně sekl, ale za to si můžu jen já sám :-) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

V pozdních nočních hodinách si takhle brouzdám po televizních kanálech, když tu narazím na Markíze na film s velmi nápaditým slovenským názvem "Vraždiace osy", který jsem již dříve při listování programem zaregistrovala. Zaujaly mě jisté scény a dle paměti jsem i věděla, že by se zde měl vyskytnout Robert Englund. Když se objevil na scéně, tak ač jsem kolikrát měla úmysly již televizi vypnout, tak jeho osobnost mě přiměla vytrvat až do konce. Jeho postava mi přišla z celého díla asi nejserióznější a byla jsem k ní schopna zaujmout docela vážný postoj. A samotný námět, ať je jakkoliv totálně béčkovitým, mi díky zpracování přišel i docela zajímavý. Samozřejmě opět nechybí osvědčený špatný scénář, klasické schéma záchrany obyvatel mladým, chytrým biologem, zoologem či podobným a mladou, krásnou ženou, bez které by to nikdy nedokázal a ona bez něj taky ne. Vše prokládané vztahovými problémy z minulosti, doplňkovými postavami, které dávají slušný prostor pro výsměch a zápornou postavou, která ví mnohem více. A do toho zase pár těch logických nesmyslů a "já vás tady nenechám, musíme odtud pryč, řekl jsem běžte!" scén. Jejich vyvrcholením zcela beze sporu bylo přiznání léta ukrývaného tajemství (které vás musí napadnout ihned, než jej hrdinka se slzami v očích přizná a díky němuž bude opět navázána rodinná harmonie) v obklopení jakýchsi zmutovaných vosích zombií, které mi přišly jako fascinující článek filmu. Otevřený konec pak dává možnost navázat na ještě kvalitnější pokračování:) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Vosy jsou velmi nebezpečný hmyz. To už jsme se mohli přesvědčit na vlastní kůži. Stačí jedna jedina, aby napáchala velké škody, natož pak vosí roj, který je zdivočelý. Pak se nemůžeme divit, že o taková zvířátka má zájem armáda. Byla by to velmi účinná biologická zbraň, jen by se neměla vymknout kontrole. Jako se to přihodilo v jednom malém městečku. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V jednom zábere je možné si všimnúť názov ulice Elm Street, čo je odkazom na film Nočná mora v Elm Street, v ktorom hral Robert Englund masového vraha detí Freddyho Krugera. (MFZB)

Reklama

Reklama