Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se Gu-chang seznámí s A-ni, vůbec nemá ponětí, že s touto dívkou není něco v pořádku. A-ni je milá, občas bláznivá, hodná a trošku zakřiknutá dívka, která se stále nemůže vzpamatovat z rozchodu se svým přítelem. Někdy ale dostává podivné záchvaty, ve kterých se její osobnost mění na Ha-ni - ta je zase drzá, hrubá, ráda se pere a chová se skoro jako muž. Gu-chang se však nenechá jejím zlým já zastrašit a jen se sám raduje, že ho konečně nějaká holka chce. (Ssimca)

(více)

Recenze (27)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Pohodové, vtipné, svižné × i v komedii tragické prvky. Tady jsem se vážně nasmála. Hlavní hrdina byl teda neskutečně ošklivý, ale jeho kolegyně byla víc než sladká, jak se usmívala, vzápětí jak někoho seřezala. Konec a vyvrcholení zápletky pro mě bylo zpočátku dost matoucí. Proč Korejci musejí i do komedie dávat dost tragické prvky, to netuším. Až na tento pokles to byla parádní švanda. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Tradične kvalitná "kórejčina", v prvej polovici i neuveriteľne vtipná. Od čias kórejského hitu My sassy girl sa to divokými ženami, ktoré katujú kórejcov ako zajace len tak hemží...Často používaná hláška "Chceš umrieť?" úplne zkultovnela. Vtipných scén je tu požehnane a výborne som sa bavil. V druhej tretine filmu trochu dochádza dych, ale stále je to dobré. Kto už zopár kórejských filmov videl, musí uznať, že majú niečo do seba. Často sa v nich opakujú témy ako drsné dievča, dobrosrdečný chlapec, spoločné napchávanie (vedia do seba pchať...), humor a v závere trochu(niekde viac než treba) uplakaných scén. Mnohé sú si podobné, ale stále ma to baví. S filmom Two faces of my girlfriend nešľapnete vedľa a už s kultovým My sassy girl majú mnoho spoločného. 80%. ()

Reklama

Ketri 

všechny recenze uživatele

Na korejských komediích mi vadí jediná věc. Po situacích kdy pláčete smíchy musí tvůrci protlačit situace kdy máte brečet dojetím. Do specifikace jsou samozřejmě připsány i obě další kategorie do kterých lze film řadit, ale mě pak tak nějak zamrzne úsměv na rtech. Je to škoda. No, to jsem si jen tak postěžovala ... je to skvělý film, zvláště první půlka. SPOILER: pozor, měla by se správně určovat diagnóza. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia v ktorej mi vzťah ústrednej dvojice pripomínal My Sassy Girl. Ona je drsná a neustále ho mláti a on je smoliar. Ale v tomto filme to bolo podané oveľa prijateľnejšie. Ona má rozdvojenú osobnosť. Raz je milá a inokedy úplný magor a on nie je ten typ chudáka u ktorého by ma miestami až štvalo, že jej to všetko dovolí, ale je to zábavný smoliar ktorému sa rozbije aj nerozbitný pohár, takže ma bavili neskutočne bavili všetky trápne situácie do ktorých sa dostal či už kvôli nej alebo často aj sám. Tae-gyu Bong je pre tento typ postáv jak zrodený. Ryeo-won Jeong je zase dokonalá jak nevinná naivka tak aj ako drsniačka a chémia medzi nimi funguje vo všetkých polohách. Film sa neskôr vytasí aj s prekvapivou pointou v ktorej našťastie z ústredného páru nikto nezomiera, aj keď bez smrti sa to v kórejských romantikách nikdy nezaobíde. K absolútnej dokonalosti filmu chýba snáď len poriadne dojímavé finále. Namiesto citového vydierania film stavil na komediálnu stránku, takže kto má už kórejské dojáky plné zuby, tak tento film si určite vychutná. No a keďže komediálna stránka funguje dokonale, tak výsledkom je skvelý film, ktorý sa dá vidieť aj viackrát a v mojich očiach MSG kvalitatívne v pohode porazí. 9/10. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Rozkošná představitelka hlavní role. Názvu snímku dostojí: v něžné poloze rozkošná dívenka, kterou každý chlap nemůže nechránit; v té drsné asociuje tvrdší verzi Jun Ji-hyun z nezapomenutelné MSG - rázná dračice, co při sebemenší zámince nemá problém dát pocítit chlapovi, kdo tu hraje prim. V případě hlavního hrdiny se také nelze vyhnout malému přirovnání k postavě z MSG a to k matlovi Gyeon-woovi. Samozřejmě je MSG jen jedna, ale na tento pohodový filmík se mi napodruhé dívalo moc fajn. Kdyby obsahoval víc parádních sekvencí jako tu s jízdou v autě a pobíháním u moře ozvučenou skvělou písničkou, šel bych klidně na maximum. 8-9/10 ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama