Reklama

Reklama

Tea Break

Krátkometrážní / Horor
Velká Británie, 2005, 6 min

Režie:

Sam Walker

Obsahy(1)

Muž jde do zaměstnání a dělá svoji práci. Pauzička na sendvič s horkým čajem a trocha oddechu přijde vhod. (oficiální text distributora)

Recenze (20)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je lahůdka pro fajnšmejkry britského černého humoru a sekání hlav. Típek si svou šichtu opravdu užívá se vším všudy a přesně dodržuje pracovní dobu!!! Oběti jsou pro něj jen kus masa na porážku a celou dobu téměř nejeví žádné známky emocí. No já tedy nevím jestli bych usekl (uřízl) hlavu nahaté pěkné ženské, která je navíc bezbranná a předtím bych si tu šichtu trošku nezpříjemnil... ()

Reklama

whack 

všechny recenze uživatele

Za mrtvou stěnou očí apatie skrývá se teplo a ti, ve kterých světlo dosud žije, ať prorazí peklo, rozsvítí tmu. Možná, že zjistíš, že stojíš na té správné straně, správné straně jatek. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nevěděl co mám jako si o tom myslet, strašně divnej film, chlápek si takhle řeže hlavy a najednou zvonek tak má pauzu a další obět jen čeká. Co je kvalitní je krev která konečně vypadá jako krev a taky ten divnej humor, a hlavně hudba, ale je to celkem takové divné. A navíc nevím jestli si na to vůbec zítra vzpomenu. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Skvělej industriální soundtrack. Tenhle kraťas těží z přečernalého humoru, typově výborně obsazeného herce a očekávané pointy, na kterou se ale všichni zlomyslně těší :) (z pásma "Před půlnocí"z festivalu krátkých filmů 2007 promítaných v pražském Světozoru). ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama