Reklama

Reklama

Máquina

Krátkometrážní / Horor / Thriller
Španělsko, 2006, 17 min

Obsahy(1)

Co se stane, když mladá dívka zjistí, že má místo vaginy voperovaný strojek na krouhání mrkve? A jak se povede mužům, kteří podlehnou jejím svodům? Existenciální thriller o znovunabytí harmonického vztahu s vlastním tělem. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Místo zubů ( jako ve snímku Intimní tajemství ) má struhadlo... Co na to prst? Co na to mrkev? A co na to muži? To všechno zjistí divák v poněkud fantasmagorickém snímku. Horror? Pokud máte pocit, že horror má končit krvavou lázní, pak snad ano... jinak ani ne. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Mně se tenhle kraťas až na prachbídnou dějovou linku líbil. Během těch 17 minut Ibáñez hýři originalitou i smyslem pro humor. | ► Máquina ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Chudák holka. S tímhle handicapem si sotva najde trvalý vztah. Obdoba filmu Teeth (2007). Když už se holka nestyděla a ukázala kozy i bobra mohl nám G. Ibáñez i pohled na to co viděla v tom zrcátku :) Tahle story o hodně ostré frndě v krátkometrážní podobě je mnohem přijatelnější a zábavnější než výše zmiňovaná 3,14čovina Teeth. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Už vím jaký sex nechci zažít. Ale filmařsky nic moc až na pár efektních tríčků. Nejúchylnější, ale nejslabší kraťas ze série "Před půlnocí" na festivalu 2007 v pražském Světozoru. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Iazua Larios je docela atraktivní mexičanka a jak vidno, děvče se rozhodně nestydí. Na tom především mohl stavět režisér Gabe Ibáñez, který si pro nás tuto krátkometrážní chuťovku připravil. Dějově to sice není nic extra, ale nechybí humorná animace, nahota a ani pěkně krvavý závěr. Ani já bych samozřejmě takový sex nechtěl absolvovat, nicméně co by za to takový Horst v teleshoppingu dal…Každopádně tento kousek pobavil – samozřejmě hlavně kvůli hlavní představitelce… ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama