Reklama

Reklama

Zabiják bez tváře

Trailer

Agent FBI Ryan Moore ( Gary Daniels ) je odvolán ze své dovolené k vyšetření krutého masakru několika lidí a nalezení dvaceti milionů dolarů v diamantech v bývalé věznici Alcatraz. Jedinou osobou, která masakr přežila, je lovkyně pokladů Dannie. Z jejich úst agent Moore vyslechne hrůzostrašný příběh o mimozemském vetřelci - Reptilicantovi, který má krvavý masakr na svědomí.

Vetřelec je inteligentní, má nadpřirozenou sílu a může se proměnit v kohokoliv. Agent Moore je sám o sobě proti němu bezmocný. Ale lovci pokladů, předtím než zemřeli, objevili způsob, jak vetřelce zabít. Agent Moore je proto rozhodnutý postavit se mimozemskému zlu tváři v tvář. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

rodo odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to byla ukázková stupidita největšího kalibru. Definice odpadu je tímto filmem dotažena k dokonalosti. Určité pasáže vypadaly, že snad byly natočeny mobilem. Příšerní herci byli asi verbováni z řad bezdomovců. Nemá smysl zde popisovat všechny nelogičnosti a nesmysly, které se ve filmu vyskytují. Bylo by to asi na dlouho. Mnoho kolegů to ostatně už popsalo víceméně přesně ve svých komentářích. Už nikdy se nechci koukat na nic podobného, to radši strčím hlavu do úlu a zabouchám... ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi zlý film. Má slabý príbeh, ktorého základ síce nie je najhorší, ale to ostatné je. Celý film sa odohráva v nezaujímavých interiéroch a pritom sa má odohrávať v Alcatraze, ktorý ma zatiaľ vždy zaujal. Je tu neskutočne zlá kamera, vlastne najhoršia, akú som kedy videl. Mimozemšťan je asi tiež najtrápnejší záporák všetkých čias a to hlavne vzhľadom. Herci hrajú samozrejme hrozne, ale hlavne konajú úplne nelogicky. Efekty sú presne také ako zvyšok filmu, čo vidno hlavne na animovanej streľbe. Jediným kladom tohto filmu je Gary Daniels, ktorého som si po niekoľkých vydarených filmoch obľúbil, ale nechápem, čo robí v tejto katastrofe. Tento film je neskutočný brak, ale za Garyho Danielsa a úvodný prelet vesmírom dávam aspoň tú jednu *. Mnohí kritizujú Uweho Bolla, ale myslím si, že v porovnaní s týmto by si jeho filmy zaslúžili oscara. Objektívna kvalita filmu- 3%, film sa páči mne na 12%. ()

Reklama

Karamanlis odpad!

všechny recenze uživatele

Snáď jeden z najhorších filmových nepodarkov, aké som kedy v živote videl, po pozretí ktorého musím skonštatovať, že týpek menom Desi Singh je úplný režisérsky antitalent. Tento totálne odfláknutý paškvil ja osobne chápem ako istú propagandu starnúceho Garyho Danielsa, ktorý zrejme ponúk na filmovanie dostáva čoraz menej a chce svojimi vysekanými svalmi upútať možných záujemcov o svoje herecké služby (žeby Prepadnutie v Pacifiku 3? - no ktovie, nechám sa prekvapiť...). ()

Haymar odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole! Co to bylo?! Ne, to preci nemohli myslet tvurci vazne. Tohle se neda popsat, to se neda ani videt - cekal jsem, ze to bude ultra-mega-shit, ale vysledek predcil vsechna ma ocekavani. Celej film pusobil jako hybrid toho nejhorsiho z "Walker Texas Ranger" riznuty nemeckym podradnym pornem z 90. let (a ono mozna to puvodne neco takovyho bylo). Herci (no co to kecam - herci?) tam proste jen jsou - chodej, trousej nesmyslny kydy a delaji divny veci... kamera tam sice taky byla (obcas), ale beztak nezabirala nikdy to co mela (a ono to vlastne bylo dobre)... a o nejake rezii a scenari nemuze byt ani rec... pardon! Jeste musim zminit uzasnou masku, efekty, choreografii a vypravu (vcetne interieru alcatrazu - spichnutem u nekoho doma v panelaku)...Ne! Na tom fakt neni nic, co by stalo za rec - puvodne jsem bral jako PLUS kratkou stopaz, ale i tech 80minut je presprilis... sice jsem s timhle skvostem byl hotov za polovinu casu (hodne jsem pretacel a preskakoval, protoze to se fakt nedalo), ale i tak to byla pekelna muka! Kdo je Desi Singh? Zrejme chovanec ustavu pro mentalne postizene. Rvu si vlasy, ze jsem kdy oznacil Hostel za totalni sracku a Eliho Rotha za absolutniho filmovyho analfabeta (proti Desi Singhovi je to umelec). ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

S mým spolužákem Honzou Hauerem (Žijícím na čsfd jako Saccard) hrajeme takovou hru o to, kdo z nás sežene horší film a myslím, že Reptilicantem jsem vystřelil laťku do nebeských výšin, kde už snad ani nemůže být překonána. Jestli koukáte na moje hodnocení s otevřenou pusou, nebo se jen přitrouble usmíváte s výrazem ,,Co je to za vola?" tak se tváříte úplně stejně jako já po celou dobu sledování filmu (Vlastně se blbě usmívám ještě teď), ale vezmeme to pěkně po pořádku. Na filmu je špatné úplně všechno a to dokonce tak, že prostě nevěřím faktu, že toto mohlo být natočeno někým, kdo profesionálně nakoukl do filmařské branže. Tenhle kousek vypadá jako hodně amatérský film, který se prostě jen omylem dostal do dvd distribuce. Celé se to odehrává asi ve třech malých místnostech. Na záběrech na skutečný Alcatraz je znát, že byly točeny z pozice normálního turisty. Mezi scénami chybí jakékoliv přechody, takže se člověk musí orientovat jen podle vybavení místností. Tam, kde je jeden stůl, je jídelna. Regál s nářadím zase prezentuje dílnu atd. Dialogy a příběh jsou celkem stupidní. Závěrečná pointa, ze které režisér dokonce dvakrát úplně stejným způsobem vylouhuje překvapivý moment, mi byla jasná asi tak po dvaceti minutách. A celé je to protkané různými nelogičnostmi. Herci pořád míří na zdi, jakoby čekali, kdy se cihly přeskupí a vrazí jim facku. Když stojí celé komando v řadě, tak každý jeho člen ohlásí, že je zduch čistý. Nebo když se ufon přemění v jednoho člena komanda, tak dotyčný klidně stojí vedle svého vesmírného klonu se samopalem v ruce a diskutuje o své pravosti. Dále si příběh vůbec nedrží kontinuitu. Například jeden člen komanda pronásleduje příšeru a zmizí. Několik minut po něm není ani vidu ani slechu a najednou je opět na scéně. Klidně se baví s ostatními a nikoho nezajímá, co se s ním dělo. A takhle bych mohl jmenovat ještě hodně dlouho. Teď něco k hercům, kteří neumějí ani pořádně držet ty hrozně plastikové zbraně, které jen tak mimochodem dělají zvuk nabíjení snad při každém pohybu. Herecká skvadra je opravdu zvláštně složená. Někteří se snaží, někteří ne, ale talent nemá žádný z nich, takže se všichni jen točí dokolečka jako při baletu (Asi aby to dělalo dojem drsného průzkumu okolí). Efekty (hlavně střelby) jsou také velice špatné. Jen masky ufona jdou. Nevím jestli to měla být spíše pocta Modesty (Otázku za otázku) a Věci a nebo všem béčkovým hororům dohromady, ale vím, že to vypadá jako čistý amatérismus. A proto dávám plné hodnocení. Ve skutečnosti si film nezaslouží ani jednu hvězdičku, ale tak nějak z lítosti, lásky, kolegiality (Zrovna finišujeme náš vysoko-rozpočtový ama-film) a představy poslintaného Honzy až mu toto dvd půjčím musím prostě těch pět hvězd dát, protože jsem vyhrál souboj o nejhorší film. Pokud vás vysloveně nebaví filmy až zetkové kvality, tak se tomuto ,,skvostu" vyhněte pořádným obloukem. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama